måndag, mars 25, 2024

18-24 mars - veckan med många avbrott

Så gick ännu en vecka och den gick lika snabbt som veckan innan.

På måndagen jobbade jag. Jag hade en läkartid på eftermiddagen där jag fick göra ett nytt hörseltest. Fortfarande samma nedsättning på vänster öra. Det är inget man kan göra så mycket åt, då det är svårt att kompensera på bara ett öra. Men nu vill de se om det sitter i öronsnäckan eller om det är en knuta bakom, så ska få en remiss till magnetröntgen. 

På kvällen skulle vi på konsert. Joakim hade feber så han kunde tyvärr inte följa med. Innan konserten gick jag en kvällis med Spike. Herregud så fint det var ute, lugnt och stilla, blankt vatten och klar himmel. Husen speglar sig så fint i vattnet! 

Fint ute denna kväll!

Spike ville stå mer än gå... 

Sen körde jag till Plan B och Michael som också skulle på konserten hämtade jag upp på vägen. Jag hade aldrig varit där förut, det fanns absolut inga skyltar utanför som visade att det var Plan B. Men vi hittade rätt ändå. Sen väntade vi och väntade på att det skulle börja. En måndagskväll hade man ju uppskattat om det började i tid... men det dröjde till nio eller så. Åsas Jörgen var också där så vi stod med honom. Sen började konserten, det var New Model Army som alltid brukar vara bra! Och det hade det säkert varit om det inte varit så extremt dåligt ljud! Man hörde knappt vad han sjöng... 

New Model Army

Vi gick en liten stund innan det var slut. Det är alltid skönt att komma hem inte allt för sent! Synd att de inte var så bra, förra gången jag såg dem var de MYCKET bättre! 

På tisdagen var jag på kontoret igen. Hade en mysig långlunch med mamma på Katarinas. Hon hade köpt jättefina tulpaner till oss! 

Tulpanerna

Och så fick jag en jättesöt liten lila blomma som vi kan ha på balkongen. 

Söt lila blomma!

När vi lunchat klart skjutsade jag henne till sin cykel och själv åkte jag till läkare för att kolla mina eksem. Många privata grejor på schemat denna vecka! Efter detta läkarbesök åkte jag hem och jobbade. 

På onsdagen var jag också på kontoret, jag hade tänkt att vara där tidigt. Men det smög sig, för när jag var ute på morgon promenaden så fastnade Spikes bajs i pälsen där bak... så det var bara att duscha honom... Spike blev ren och fin och Joakim fönade honom torr medan jag skyndade till kontoret. Där hade vi tisdagsmöte en onsdag. Sen hade vi ekomöte, bland annat om sommarsemestrarna. Efter mötet åkte jag och besiktigade en skada på bilen... Det tog sin lilla tid. Sen tillbaka till kontoret. 

När jag kom hem fick Joakim namnsdagspresent. En påse blandat lakrits från lakritsroten och en blomma. Han blev glad! Vi firade med att hämta mat från Bhua Thai. Det var gott! 

Blomman

På torsdagen jobbade jag på kontoret och sen även på hemma på kvällen. Hade förlorat en massa tid där på alla läkarbesök o grejor. Så skönt att jobba ikapp lite. 

På fredagen jobbade jag hemifrån och vad skönt det var att bara sätta sig vid datorn och börja jobba direkt jag vaknat! Skjutsade Elliott till skolan och sen tillbaka igen. Vi hade IT-möte som egentligen skulle varit dagen innan. Det drog ut lite över lunchen, men när det var klart passade vi på att åka och handla och hämta Elliott från Skolan och gå en runda med Spike. Så det var bra! Sen behövde jag förbereda inför möte kring månadsresultatet och det mötet varade i stort sett hela eftermiddagen. Och så lite ombokningar och grejor efter det. Så det blev en ganska sen kväll. 

Camilla och Jörgen skulle komma hit på lördagen och vi hade handlat till att göra smörgåstårta a la clubsandwich. Men på kvällen meddelade Camilla att de blivit förkylda. Så det var ju synd! Men också skönt, för det hade varit en så stressig vecka och inte något lugnt alls, gick i ett hela tiden. 

Men vi behövde fixa den där smörgåstårtan oavsett eftersom vi hade alla ingredienser. Så den gjorde vi klar på kvällen. En lite mindre än vi brukar, så att det skulle bli extra mycket fyllning 😊. 

Förmiddagsrunda med Spike
Det blåste en hel del!

På kvällen kollade vi film med Elliott "Whiplash". Kul att han nu valt två filmer han velat se! Annars får man inte så mycket tid med honom, han är mest i sitt rum. 

På söndagen dekorerade och åt vi smörgåstårtan till lunch. Kul att även Elliott tyckte om den, även om han petade bort alla tomater, det är något han absolut ogillar. 

God!!!

Joakim hade köpt fina blommor till oss.

Fina tulpaner
På söndagseftermiddagen såg jag en jättestor regnbåge från fönstret! Första gången här! Tyvärr fick jag ingen bra bild på den, det såg inte alls ut som i verkligheten. Men det var fint ljus sen på kvällsrundan så det fotot får komma med. 
Kvällens solnedgångsljus över ön

Inga kommentarer: