torsdag, januari 06, 2022

Jaha, så har man visst Corona då...

Onsdagen 5 januari var vi lediga från jobbet, kontoret var snällt nog stängt! Men jag sov dåligt på natten, typ inte alls och var trött och slut hela förmiddagen... Gick morgonpromenad med Spike, sen gick jag och la mig igen. Vid tvåtiden började jag skruva det sista på Elliotts byrå. Det höll jag på med när Elliott kom hit. Byrån blev klar och placerad i hans rum. Det blev jättebra! 

Elliott var inne på sitt rum och spelade större delen av dagen. Vi hämtade mat på Krua Thai, jag hämtade till mina föräldrar också och lämnade av på vägen, tillsammans med två Covid-test eftersom de kände sig krassliga och det ju är bra att kolla så det inte är Covid. 

Sent på kvällen tog jag själv ett covid-test, för säkerhets skull. Och trodde verkligen inte att jag skulle ha Corona, jag har ju tagit självtester många gånger och det har alltid visat negativt. Men det hade jag... Och det hade Joakim också och mina föräldrar... Suck! Så läskigt. Men nu är det som det är och vi får ta en dag i taget och se hur det utvecklar sig. 

Idag har jag känt mig trött i kroppen och haft lite ont i bröstet och bakom näsan och varit täppt i näsan. Elliott fick vara i sitt rum, så vi inte skulle vara på samma ställe ifall han inte skulle ha blivit smittad än. 

Han fick ta ett covidtest och det var negativt. Så det var ju ändå skönt. Michael handlade lite till oss och lämnade påsen på balkongen, då pratade han med Elliott och de bestämde att Elliott skulle hem till honom trots att han varit här med oss som är smittade. Vi får hoppas att det går bra och att inte Elliott fått det eller smittar Michael, alternativt att de kanske redan haft det? Vilket kanske inte är så sannolikt...

Det har varit kanonfint väder, jag gick ut med Spike på morgonen och eftermiddagen. Snart är det dags för kvällsrundan. 

Jag gjorde pannkakor till lunch, varit sugen på det jättelänge! Väldigt gott var det. 

Och så gjorde jag kokosbollar på banan, kakao, havregryn, kaffe och Cocos. När de stått i kylen en stund så var de faktiskt goda, även om det är lite mycket banansmak i dem :-D, Ska ju vara lite nyttigare i alla fall. 

Hyfsat goda! 

Sen blev det jukorv och potatismos till kvällsmat. Sen har vi bara tagit det lugnt och kollat på TV. Joakim som kände sig bättre i morse, kände sig risig igen på eftermiddagen. Så han sover nu. Jag och Spike sitter här i soffan. Eller jag sitter och Spike sover. 

Spike vilar huvudet på tangentbordet

Jag försöker att inte tänka på att jag har Corona. Men det känns lite oroligt. Är orolig för oss alla såklart. Alla har vi haft lite olika symptom, verkar inte manifestera sig på samma sätt. Mycket märklig sjukdom. Jag har också bokat av de träffar jag bestämt med folk.... såklart...

3 kommentarer:

Petra sa...

Det känns som varenda kotte smittas nu! Krya på er! Hoppas ni snabbt blir friska igen!

Kattalena sa...

Ja, det är nog många i alla fall. Verkar svår att undkomma. Tack snälla! Det får vi verkligen hoppas :-). Usch.

Petra sa...

Hur går det för er? Hoppas ni fått en lindrig variant! Kram!