måndag, oktober 22, 2018

14-21 oktober


Söndag 14/10
Jobbig dag då jag inte hade sovit så bra på natten, typ kanske 3 timmar max. Hela dagen var seg. Hade ont i huvudet och magen och gjorde inte många knop. Joakims mamma tittade in en stund och vi gick igenom lite saker. Sen åkte hon hem. Själv var jag trött resten av kvällen och somnade redan vid nio.

måndag 15/10
Körde iväg tidigt till Lund där jag skulle till öron, näsa, hals specialister kl 08.15. Det var en jättegullig läkare som bedövade och tittade med kamera i näsgångarna. Jag har ju inte så mycket problem längre men kände att jag kunde kolla ändå. Han sa att det såg fint ut men att det kan ha varit ett sår i bihålan, så som jag beskrivit symptomen. Så det har i så fall läkt. Det skulle kunnat vara något obekant föremål också, som kommit upp i näsan och fastnat och irriterat men som nu försvunnit. Oavsett så var det så skönt att han sa att om det kommer tillbaka är det bara att ringa dit, så tittar de då igen. Sen hoppas jag ju att det förblir borta nu när det blivit bra igen. Det var ju lång tid det var obehagligt. Han kom från nåt annat land och eftersom vi tittade i näsan bakom något näsben, så förklarade han att i hans land betydde "Att en kvinna har ben i näsan" att det är tåga i henne :-).

Hade ont i magen och mådde väldigt konstigt denna dag. Så jag tog en sjukdag. Jobbade ändå lite då och då. Var dock skönt att inte ha dåligt samvete över att inte jobba så mycket, eftersom jag faktiskt var sjuk.
Sweet myser i Elliotts säng
tisdag 16/10
pensionsförsäkringsgenomgång på jobbet på förmiddagen. Vi hade ekomöte också. Mamma kom och vi lunchade på sushi. Det var väldigt gott och trevligt som alltid!
Mumsig sushi
Hämtade Elliott på vägen hem och vi gjorde pizza. Halva sardell och halva salami. Sardellen var klart godast, vi ångrade att vi inte gjort hela pizzan med sardeller.

Pizza på G
Elliott chillade med Sweet.
Mys med Sweet

onsdag 17/10
Skjutsade Elliott till skolan, han ville ha solbrillor denna dag. Solen är ganska skarp...

torsdag 18/10
Jobbade på kontoret. Elliott var också där då det var studiedag och ledigt från skolan. Han låg i min soffa och Heimi som älskar Elliott la sig också i soffan.
Mysigt sällskap på kontoret
fredag 19/10
Jobbade på kontoret. Åkte till Ikea på lunchen och beställde en soffa. De kunde köra hem den samma kväll. Joakim har en soffa hos sin mamma, men den vill hon gärna behålla, så hon betalade en ny likadan till oss. Det blev en antracitgrå soffa. Vi ska ha den i lokalen. Så det var dit den skulle levereras. 

Ringde mina föräldrar och hörde om de kunde hjälpa mig att bära in soffan på kvällen, eftersom Joakim fortfarande är sjuk. Det kunde de, så bra! Jag jobbade på kontoret tills det var dags för leverans. De skulle leverera mellan 18-22 och som tur var kom de redan vid 18! Jätteskönt. 
Mina föräldrar kom och vi bar in soffan och det gick jättebra! Sen åkte jag och handlade och körde hem. Men sen bestämde jag mig för att skruva ihop soffan så åkte tillbaka till lokalen och gjorde det. 
Det blev himla bra med soffan där! 

lördag 20/10
Började dagen med en fika hos Helene. Det var mysigt och vi mumsade på gifflar, nötter och vindruvor. Och jag fick arabiskt kok-kaffe. Vi hade mycket att prata om som alltid.

Sen var det dags för kalas hos Nea och jag körde och hämtade Elliott och sen mina föräldrar och vi åkte till Arlöv och kalasade! Det var Catta, Magnus, Anastasia och Nea som var där. 
Det dukas för kalasmat
Vi bjöds på thaibuffé och det var väldigt gott! Sen kom det fler gäster. Tre barn och en vuxen. Den vuxna var lärare på Husieskolan, det var där jag gick i klass 1-6 :-). Skolan verkar vara sig hyfsat lik.

Nella, världens gosigaste vovve och söt liten 1-åring
Vi bjöds på prinsesstårta och kaffe. Sen snacks och godis! Mycket gott. Vi slog oss ner i soffan och tittade på Så ska det låta.
Elliott och Nea gosar med Nella
Elliott mycket nöjd med hundsällskapet
Nea och pappa leker
Det var ett mycket trevligt kalas och vi åkte därifrån strax efter 22. Skjutsade mina föräldrar hem innan vi åkte hem till oss själva.

söndag 21/10
Elliott o jag bakade scones. Vi hade en mysig frukost tillsammans. Sen gjorde vi yoga-övningar för nacken. Det var skönt. Michael kom och hämtade Elliott då de skulle ut och spela Pokemon.
Resten av söndagen var jag hemma och tog det lugnt.
Det gjorde även gosekatten!

Inga kommentarer: