fredag, september 08, 2017

Äntligen

Äntligen har jag fått tillbaka min bil och den fungerar som den ska.

I onsdags eftermiddag när jag stressade iväg från jobbet för att hämta bilen och började köra så lät den helt tokigt och konstigt samt skakade när jag gasade.... Så jag åkte tillbaka och servicekillen fick åka en tur i bilen med mig och han höll med om att sådär ska den inte låta. Och när vi kom tillbaka och han rapporterade till snubben i receptionen så sa de att jag fick boka ny tid och lämna in den en annan dag för nu hade de inga tider.  Sen började de prata typ: vad vet vi om den kanske låtit så redan innan jag lämnade in den bla bla bla.

Jag sa att det omöjligt kan vara något som jag gjort de 5 min jag haft bilen efter jag fått den plus att den absolut inte lät så när jag lämnade in den. Att det måste bero på något de gjort när de bytt kopplingen. Blev något trött och irriterad. Och eftersom jag var både trött och slut och hade förväntat mig min bil och inte visste hur jag skulle ta mig hem på ett bra sätt och behövde handla och fixa mat till Elliott innan kl 18 så blev det så att jag började böla av frustration.

Jag fick gå åt sidan och lugna mig. Sen gick jag tillbaka till sur-killen, lämnade min bilnyckel och fick en servicelapp utan att säga ett ord till honom. Sen gick jag. Tog buss hem, 4 byten för att komma hem. Tog mig alltså 3 timmar att hålla på med och det utan att få min bil :-(. Så igår var jag inte glad när jag kom hem. Köpte med grillad kyckling på vägen och skinnet smakade apa, men köttet var gott tack o lov. När Elliott kom hit så sa han att det var synd att vi skulle äta precis när han började känna sig hängig. Och så tog vi tempen och den var över 38 grader. Suck! Så han fick ipren och piggnade till och kunde äta sen. Tråkigt för honom att vara sjuk fortfarande och hans hosta är jobbig. Joakim har också ont i halsen och hosta och är sjuk. Jag tar fortfarande coldzyme och än så länge känns det som att jag håller den tillbaka. Fantastiskt medel det där!

Elliott provar sina elf-öron :-D
Nåväl. I torsdags så jobbade jag på kontoret. På eftermiddagen ringde de och sa att min bil nu var klar och bad så hemskt mycket om ursäkt då det var deras fel att det lät. Någon plåt som inte blivit rätt ditsatt eller nåt. Jag cyklade hem i regnet (tack mamma för att jag fått en regn-cape av dig!!!) och sen körde jag bilen som jag lånat hem till de som jag lånat den av. Gick för att ta buss, bussen där gick bara till Käglinge. Och det var långt att gå till rätt buss. Så jag gav upp och beställde en taxi.

Taxi chauffören var trevlig och ville att vi skulle fika en dag, hehe. Det ville inte jag :-). Hur som helst så blev jag avsläppt på bilfirman ute i Fosie. Där bad de jättemycket om ursäkt igen.
Jag fick min bilnyckel och nu låter bilen precis som den ska och jag är så glad att ha fått tillbaka den!

Körde till Gislöv och matade katt och tömde kattlåda och kelade med katten ett tag. På vägen hem hämtade jag kina-mat i Trelleborg.
Crispy beef och friterad anka
Elliott kom över och vi spelade supermario och sen la vi oss. Jag sov hos Elliott eftersom han hade feber, vi sov sådär då Elliott hostade väldigt mycket under natten.

Idag är det fredag och Elliott har feber, hosta och ont i halsen idag med. Jag jobbade hemma och lät honom ha feber för det ska ju verka bra mot virus.
Elliott spelade iPad och klappade Mango
Sen var han hos Michael och där blev han hängig så fick ipren på eftermiddagen.
Mangos nya favoritplats, där trivs han!
Joakim o jag åkte till Emporia och handlade. Vi lagade Stifado för det gillade Elliott en gång när vi var hos Catta. Elliott kom över och vi åt. Han tyckte inte om det... Suck. Så svårt att hitta på någonting som Elliott gillar. Jag tyckte det var gott i alla fall :-).
Mangomys. Han vill alltid ligga på filten i mitt knä i soffan.
Elliott hade fredagsmys hos Michael och vovvarna. Bästa veckan han valt att vara sjuk på, då det varit tre extravovvar hemma hos dem hela denna veckan :-D-
Elliott med alla vovvar utom Heimi.
 Joakim och jag såg en galen film "The Cable Guy". Jag åt lite chips och ostbollar.

1 kommentar:

Petra sa...

Usch så trist när förkylningssäsongen börjar så tidigt! Hoppas Elliott kryar på sig snart!