söndag, maj 22, 2016

Grillning, jobbigt jobb och helg.

Torsdag 19/5
Jobbade på kontoret. Träffade mamma på lunchen och vi gick till Espressohouse och fikade. Det var gott och kul. Sen gick vi till H&M och bytte blandannat en tunika som var för liten, en som jag fått att ha när vi åker till Grekland.
Joakim kom hit och vi grillade porchetta (som han hade förberett o marinerat innan).
Porchetta på väg att grillas
Till det åt vi varm potatissallad på tomat, vinäger och kapris. Det var jättegott!

Blommor jag fått av Joakim, fina!
Fredag 20/5
Åkte och handlade på morgonen innan jag började jobba. Stressig jobbdag, jobbade hemifrån. Jobbade med koncernredovisningen hela dagen och fick inte i hop det :-(.
Mango höll mig sällskap
Sweet vill gärna vara nära när jag jobbar
Jag åt rester från gårdagen till lunch och katterna ville väldigt gärna smaka!
Två sugna katter... De fick smaka lite :-)
Vid 16-tiden började vi med matlagningen i kollektivet. De andra hade förberett och gjort massor. Jag gjorde sås och dukade och hjälpte till lite med grillning av fläskkarré och kyckling. Och la upp. Det var jättegott och alla var nöjda. Vi hade tomat o löksallad, tzatziki och klyftpotatis till. Även halloumi. Till efterrätt var det rabarberpaj med vaniljsås och glass. Vi var klara strax efter 20. Jag gick hem och sen åkte jag till Joakim.
Goda körsbär i Joakims fina skål
Lördag 21/5
Vaknade tidigt, gick iväg och satte p-skiva i bilen som stod på kommunal parkering.
Joakim kokte sparris och gjorde hollandaisesås till oss. Mycket mumsigt!
Lite sparris o sås :-)
På väg hem från Trelleborg messade Helene att hon var 10 min sen, sen till vaddå tänkte jag för vi skulle inte träffas förrän på söndagen :-). Ringde henne och hon hade tagit fel på dagar. Som tur var skulle jag inte något speciellt förutom hem om och tömma kattlådorna och ge katterna mat, så vi bestämde att träffas om en halvtimme. När jag kom hem hade Sweet bajsat utanför lådan. Suck! Men bättre det än när han kissar utanför :-D.

Helene och jag träffades på kontoret och pratade o drack en kopp te och sen gjorde vi en meditation. Den var välbehövd och bra! För oss båda. Så kul att gör det tillsammans. Och att vi båda är så vana att vi bara kan bestämma vilken typ av meditation vi vill göra och sen kommer båda ner i det så lätt. Vi brukar ställa klockan på mellan 15-20 min. När vi var klara med det gick vi till Triangeln och köpte present till Elliott.

Joakims mamma hade tagit med syrener från sin trädgård till mig.Mycket fina och luktar jättegott!
Fina blommor!

Inga kommentarer: