lördag, april 23, 2016

Sova, sova... tänk om man kunde få sova som andra människor...

Igår var det torsdag och jag jobbade på kontoret, så himla mycket att göra och jag hinner inte med sakerna på min lista. Det tillkommer nya mest hela tiden. Men jag fick gjort ganska mycket ändå tycker jag. Mikrade en ostpaj till lunch. Jobbade tills 17 och sen åkte jag hem och jobbade med BoAktiv tills det var styrelsemöte och jag presenterade resultatet för första kvartalet och var med på lite andra frågor som hade med ekonomin att göra. Sen åkte jag hem till mina föräldrar vilka hade hämtat Elliott. Där bjöds vi på tacos vilket var jättegott. Elliott hade ätit så mycket mellanmål att han knappt orkade någon mat. Jag åt massor av mumsig tacos!

Mamma har en dator som hon inte använder, så jag får låna den. Den ville dock inte starta. Men jag tog hem den till Michael som tittade på den och konstaterade att han inte heller fick igång den. Det hade varit så himla bra med en stationär dator här hemma, en som jag kan ha bilder och musik på. Och få jobba med bilder på stor skärm. Jag hade med blommor till mamma och hon hade blommor till mig :-). Jättefina nejlikor och tulpaner.

Elliott sov hos Michael.
Elliott o Heimi

Jag åkte hem till Joakim efter att ha tackat nej till ett glas vin och samkväm med några grannar :-).

På morgonen idag serverade Joakim iskaffe när jag vaknade. Det var jättegott. Vi hann prata lite och äta croissanter till frukost innan jag åkte iväg till jobbet. Och jag hann också gå ner till affären som ligger bredvid och handla lite till Joakim. Jag var på jobbet strax efter åtta och det var fullt upp. Åkte till Emporia vid 11.30 för möte hos Apple Store, Michael tog med datorn dit och vi möttes där. Så blev den inlämnad. Passade på att handla när jag ändå var på Emporia. Sen åkte jag hem för att jobba. Försökte fixa klart radiopengar men hann inte med så mycket. De ringde från Applestore och hade fixat datorn genom att byta ut några grejor. Så jag ska hämta den imorgon. Så himla bra! Det blev inte så jättedyrt heller. Skönt!
Sweet bredvid de fina nejlikorna
Jag hämtade Elliott och Philip på skolan, vi plockade upp Joakim på vägen. Han är ju lite halt och lytt efter att han trillat med cykeln. Vi åkte hem till mig, barnen lekte hos Michael. Elliott och Michael åt i matsalen. Joakim och jag gjorde Jamie Oliverpastan och det var jättegott. Sen tittade vi på de små mästerkocksbarnen och sen kom Elliott över och vi hade fredagsmys med chips och "Mästerkatten".
Jag nattade Elliott och sen kunde jag inte sova så nu sitter jag här vid datorn. Det är ju för konstigt att jag ska ha så svårt att sova. Jag la mig vid 23 och nu är klockan snart ett och det går bara inte att somna, detta trots insomningstablett. Buhuu. Tycker lite synd om mig. Förstår inte vad det är som håller mig vaken? Jag var jättetrött innan jag nattade Elliott, sen var jag inte trött längre. Eller trött är jag ju egentligen men sinnet är vaket. Alla andra sover, både katter och människor...
Jag hoppas jag blir trött snart så jag kan gå och lägga mig jag med.

2 kommentarer:

Petra sa...

Usch ja, det är hemskt att inte få sova! Jag är också sjukt sömnstörd just nu. Helt beroende av insomningstabletter (som läkarna vägrar skriva ut - så mamma langar åt mig). Nu är det så illa att jag får somna av mig själv (för då är jag jättetrött) och sen när jag vaknar efter 1-2 timmar tar jag en halv tablett och får då ihop drägligt med sömn. Tar jag den direkt när jag ska sova vaknar jag ofta efter 4-5 timmar och kan inte somna om. Men tar jag den senare (som nu) är jag så himla trött och dåsig på förmiddagen). Men hellre det och få drägligt med sömn.

Kattalena sa...

Ja, jobbigt! Synd om dig som också har det så. Men bra tips att först sova lite och sen ta en insomningstablett. Då får man ju lite mer sömn. Jobbigt att man inte får så många insomningstabletter man vill. För jag får också väldigt få... 10 st i halvåret typ. Så man vill ju inte slösa med dem. Skönt att du får lite från annat håll :-). Hoppas det blir vänder snart så vi får sova mer "normalt".