torsdag, april 21, 2016

Går sådär med daglig uppdatering, här kommer en veckosummering igen...

11/4 måndag
Efter jobbet på måndagen så hämtade jag Elliott och Noah. De var hos mig och lekte och fikade lite, sen gick de över till Michael. Jag åkte på meditation på Soltemplet och det var så skönt att få komma dit. Det var länge sen sist. Det ger så mycket energi, vilket känns bra! Och det var trevlig fika efteråt och de som har stället är så hjärtliga och välkomnande.

12/4 tisdag
Jobbade hemifrån. Slutade lite tidigare för att åka till simhallen med Elliott. Jag hämtade honom på skolan och jag hittade inte hans simbyxor så vi började med att åka till Emporia och inhandla sådana. Där blev han sååå hungrig så vi gick till Max och han fick en burgare. Det var den godaste han hade ätit! Hehe. Sen åkte vi till Hylliebadet och det var första gången vi var där. Ganska rent och fräscht ställe, men oj så kallt! Och när man kom ut från duschen innan badet var man tvungen att gå genom en lång iskall korridor där det satt folk och där det låg ett litet café. Kändes sådär tyckte jag att klafsa ut där i bikini och hålla på att frysa ihjäl.

Vi höll oss i mellanbassängen där Elliott övade på att simma. Men han hade glömt mycket, så det var lite oroväckande inför greklandsresan i sommar. Han kunde ju simma så bra förra året. Fast efter en stund när han vant sig gick det bättre. Och så kunde han flyta på ryggen alldeles utan hjälp. Det har jag inte varit med om att han kunnat förut och han själv blev jättestolt över det. Efteråt duschade vi och klädde på oss och båda konstaterade att det varit lite för kallt men kul! Det är så mysigt att göra saker med Elliott, han är så himla gullig och rolig att vara med. Sötnosen! Elliott sov hos mig.

13/4 onsdag
Jobbade på kontoret, mamma kom och lunchade med mig. Vi var och åt sushi på Kohai och det var jättegott! Alltid lika mysigt att luncha med mamma! När jag slutat jobbet så åkte jag och handlade och sen hämtade jag och Joakim pizza. Elliott och Noah kom och åt med oss. När Noahs pappa kom för att hämta Noah så stannade han en stund och åt pizza med oss. Det var trevligt! Sen gick Noah hem och en stund senare nattade jag Elliott.

14/4 torsdag
Jag åkte iväg till jobbet och Joakim var hemma hos mig hela dagen, han förberedde mat. Jag hade köpt en ananas och den var på väg att bli för gammal så när jag kom hem så hade Joakim gjort en Pina Colada till mig, hehe. Det var ju nice att komma hem o få en drink bara sådär, mycket gott!
Joakim hade lagat Malaysisk rendang som vi mumsade i oss. Jättegott.
Malaysisk rendang
Vi tittade på film och vi var väldigt trötta så bröt efter halva och la oss och somnade meddetsamma.

15/4 fredag
Denna dag tog jag kompledigt för att återhämta lite energi. Det var en riktigt bra dag som jag spenderade med Joakim. Vi åkte till Tirups örtagård och till Sularpsfarmen där jag aldrig förut varit. De hade massor av grönsaker och blommor och var billiga och allt såg så fräscht och fint ut. Så det var skoj. Det var mindre än jag trodde, men klart värt ett besök. Jag köpte ingenting någonstans, men det var skönt med en utflykt.
När vi kom hem så gjorde vi spagetti cabonara till lunch. Vi kollade på de små mästerkockarna och vi flyttade om lite hemma hos mig. Elliott och jag ska byta rum (igen, hehe) för det blir nog mycket bättre. Jag får inte plats med mina jobbgrejor i det lilla rummet och Elliott utnyttjar inte sitt stora så mycket. Han tycker det ska bli mysigt med ett lite mindre rum så det är ju kul!
Vi lagade (fusk)pekinganka till middag, det var jättegott som alltid! Så enkelt och så gott att äta!
När vi ätit klart åkte vi hem till Joakim, han behövde vattna blommorna och fukta sina keramikgrejor. Så jag sov över där.

16/4 lördag
Joakim gjorde bruschetta till frukost (mitt önskemål) och lite senare åkte jag hem till mig och jobbade med BoAktiv. Satte på lite clotted cream som fick stå och koka tills det var dags för mig att gå. Klockan rusade iväg som vanligt och skulle hämta en tapastallrik på Möllans ost innan kl 15. Kom precis när de stängde, hehe. Så det var på håret.
Jag mötte mamma och vi gick till Picknickteatern på Victoria och såg Karl Gerhard 125 års jubileum. Så många låtar jag kände igen utan att ha vetat var de kom ifrån :-). Roligt! Vi mumsade i oss tapastallrik från Möllans ost vilken var hur god som helst.
Mattias Enn, Meg Westergren och Jessica Zandén var roliga att se o höra på!
Efter föreställningen åkte jag hem till Ingrid för att fira hennes födelsedag. Åsa, Jörgen, Becka, Hanns o Josephine var också där. Det var supertrevligt och vi fick jättegod mat, gott vin och brietårta + ostbricka till efterrätt.
Åsa o Jörgen
Jörgen o Becka
Jag fick skjuts hem av Becka o Hanns o var hemma vid 02. Kände mig lite halvpigg så passade på att  svänga ihop lite lemoncurd innan jag gick och la mig. Inför morgondagens sconesfrukost med Catta. Somnade inte förrän 03.30.

17/4 söndag
Var uppe tidigt för jag kunde inte sova. Elliott kom över och jag gjorde scones. Catta, Magnus och Nea kom och åt scones-frukost med oss. Det var jättegott och mysigt! Catta var besviken att hon inte fick träffa Joakim, men så ringde det på dörren och så fick hon träffa honom till slut :-D.
Skjutsade Elliott till Alexander där han skulle leka. Sen åkte jag hem. Joakim och jag var hemma och fixade med lite olika saker. Vi gjorde tvål.
Mina hjärtformade tvålar, har tyvärr bara 4 formar... vill ha fler.
Jag bakade jitterbugg och så hjälpte han mig att fixa lite i Elliotts rum. Hämtade Elliott hos Alexander. Vi lagade rispappersvårrullar och det var hur gott som helst! Elliott tyckte också om det.
Mango var väldigt sugen på vårrullarna
Jag tvättade och fixade och Elliott pysslade med sitt rum. Sen åt vi snacks och kollade "Mästerkatten" med Elliott innan det var nattning.

18/4 måndag
På lunchen kom mamma hit med en cykel som vi kan få låna här på jobbet, jättebra och snällt! Vi passade på att luncha och tiden flög iväg som alltid när man har trevligt :-).
Efter jobbet handlade jag och sen var Joakim hos mig och vi lagade tonkatsu, vilket blev jättegott. Vi gjorde även lite tångsallad till :-). Elliott kom över till oss på kvällen och sov här.
Tonkatsu
19/4 tisdag
Jag hämtade Elliott och Philip på skolan efter jobbet och de lekte en stund hemma hos mig, sen gick de över till Michael. Jag åkte till meditationen och den var som alltid väldigt bra!

20/4 onsdag
Jobbade och fick undan ganska mycket. Var och handlade på Möllan och hämtade upp Joakim som hade trillat med cykeln och skadat sig ganska rejält :-(. Lagade hemmagjord gyros och sen blev det en lugn kväll i soffläge då vissa inte kunde röra sig i stort sett alls... Fick lägga is och bandage och ge värktabletter. Stackars honom... Elliott skulle sovit hos mig men bestämde sig för att sova hos Michael :-). La mig tidigt och vaknade 1:11, 2.22, och 4:44, hehe. Det händer så ofta att jag vaknar precis när klockan är sådär jämna tal... Lustigt. Tänk om jag hade kunnat få sova en hel natt i ett sträck. Det hade jag uppskattat. Det händer nästan aldrig.

Inga kommentarer: