onsdag, november 11, 2015

Veckostarten

I måndags var det jobb igen efter helgen. Jag hade tagit en tablett som skulle hjälpa mig att sova bra men den gjorde mig helt groggy hela förmiddagen, ja i stort sett hela dagen! Så det var ju inte så kul. Jag var verkligen helt slut. Vi var och tittade på nya lokalen på förmiddagen och sen hade vi måndagsmöte och ekomöte. På lunchen träffade jag Helene och vi gick en runda i Pildammsparken.
På väg tillbaka till jobbet från promenaden, nu är det snart vinter...
Sen åt jag lunch med Michael på Kronprinsen. Jag var helt slut hela eftermiddagen, ville mest bara sova och kunde inte tänka. Så det var ingen bra jobbdag. Vi hämtade Elliott vid 16. Jag var så trött så jag gick hem och la mig att vila. Sen gjorde jag spagetti o köttfärssås som var klar tills Elliott och Michael kom hem från gymnastiken. Vi åt och sen kom Lenny och lekte en stund med Elliott.

Elliott och jag gick och la oss jättetidigt och vi somnade båda två i stort sett meddetsamma. Sen vaknade vi nästan lite sent, så jag fick skynda upp. Lämnade på skolan och sen var det jobb. Denna arbetsdag mycket bättre än dagen innan. Förutom att jag jobbat hela förmiddagen med budgetmallen och så blev excel helt knäppt och inga formler fungerade längre och inget annat heller. Snyft! Så jag fick börja om... Skapa en helt ny budget från början. Flera timmars jobb bara helt meningslösa. Jag åkte hem och jobbade hemifrån på seneftermiddagen. Kom faktiskt riktigt långt med min nya budget, tack och lov. Plötsligt var klockan närmare 18 och det var dags för meditation. Den var som alltid så himla bra och givande. Det är fantastiskt så bra det är alltså. Jag är så glad att gå på dessa kurser. Det var god fika också som vanligt.

Idag är det onsdag och jag har haft en suveränt bra jobbdag. Fått gjort så himla mycket och lyssnat på bra musik hela dagen! Så roligt när man har en sån dag! Fast framåt halv fem eller så fick jag ont i magen och kände även som att jag börjar bli förkyld. Så det var ju inte så kul.
Jag kom hem lagom till kollektiva maten. Det var ugnsbakad lax med citron, pressad potatis, sås och ärtor. Det var gott! Känner mig fortfarande märklig, så jag har gått hem och tittar på TV. Kollar Bron. Elliott leker med Lenny men kommer snart och ska sova hos mig :-). Nyss ringde två från kollektivet och undrade om jag ville följa med på Beebar idag, så gulligt! Jag orkade inte och Elliott ska sova hos mig, men en annan gång ska jag tacka ja :-)
Sweet hittade en bra sovplats på min väska :-)

Inga kommentarer: