lördag, augusti 29, 2015

Swish

Så försvann en vecka bara sådär!

På tisdagen åkte Michael till Stockholm, mina föräldrar hämtade Elliott på skolan och jag gick på föräldramöte efter jobbet. Mötet var väldigt intressant och informativt. När det var klart åkte jag hem till mina föräldrar och där bjöds jag på spagetti och köttfärssås. Det var mumsigt!
Elliott och jag stannade kvar tills kl 21 och sen åkte vi hem och nannade. Jag sov som en kratta, men Elliott sov gott :-).

Dagen efter åkte Elliott skolbuss för första gången. Jag följde med till bussen och sen mötte jag upp vid skolan för att se så att allt gått bra, det hade det! Så det var ju skoj. Ida och Lenny åkte också skolbuss denna morgon. När jag jobbat så hämtade jag Elliott och Lenny på skolan. De lekte hela kvällen och jag lagade ugnsstekt kyckling med ris och sås och Lenny åt med oss. Vi satt ute på Michaels terass. Han var inte hemma men vi lånade hans lägenhet sen för vid åttatiden kom Helene och så tittade vi på film tillsammans Elliott, Helene o jag. Lenny hade gått hem då. Och sen sov Helene över hos oss. Hon är ju allergisk mot katter så därför sov vi allihop i Michaels lägenhet :-).

På morgonen tog Elliott skolbussen, men jag glömde ge honom frukten så Helene o jag åkte in om skolan på vägen till jobbet. Jag lämnade av Helene hos sig och sen jobbade jag. Det har varit en väldigt busy jobbvecka. Men rolig också! Skanningen har varit rolig :-D.

På torsdagen lämnade jag Elliott vid skolbussen och han åkte med Ida och Lenny och sen jobbade jag på kontoret. Jag hämtade Elliott o Lenny efter skolan och de lekte tills Elliott och jag skulle åka och hämta Michael på Sturup.

På fredagen var det skolbuss och jobb. Vi åt i matsalen och efter maten gick vi upp och tittade på några kortfilmer innan det var dags att nanna.

På lördagen var det vinthunds race på  Ribban. Innan vi åkte dit och tittade så åt vi lunch på Noodlemarket, Elliott, Michael o jag.
Elliott klättrade i en metallgrej
På Ribban träffade vi fina whippar och italienare och Annelie och Karolina. R-tan kom ihåg oss och blev glad att se oss :-). Michael släppte både italienare och whippet som fick springa och det var skoj att se. Saknar lure coursing. Det var kul att åka på och kul att träffa alla trevliga hundmänniskor. När vovvarna sprungit klart dök plötsligt Cattafamiljen upp. Perfekt, så kunde vi ju styra upp det sista i vår planering inför söndagens tripp till Lalandia.

På kvällen gjorde vi dippa, morotsstavar och gurkstavar. Lite chips blev det också och vi tittade på en jättesöt film "Home".


Inga kommentarer: