måndag, augusti 24, 2015

Konsert o folketspark

Lördag:
Frukosterade med Elliott o Michael. Sen gick jag hem och plockade iordning lite innan det var dags att städa i kollektivet. Jag och Leschelle städade trappräcken och lite annat. Jag putsade några fönster också. Det tog ca 2 timmar. Sen gick jag hem o satte mig på balkongen och solade och lyssnade på ljudbok. Klockan närmade sig 16 och jag gjorde mig i ordning och gick ner på gården. Där träffade jag Becka o Hanns :-). Annika o Rolf skulle till mina föräldrar och plockade upp mig på vägen.

Hemma hos mina föräldrar så fikade vi på massor av olika kakor! Bland annat oerhört goda små minibiskvier! Och ost o bröd. Vi tittade på travet. Sen åkte vi till St Gertrud för att se Dan Hylander, mamma, Annika, Rolf o jag. Det var ute på gården och vi var i mycket god tid för att äta en bit mat innan det började. Jag tog ryggbiff och den var jättegod. Vi satt ute i solen och det var himla mysigt! Mycket folk att titta på. Det var längesen jag var ute och såg lite folk :-D.

Catta kom precis innan konserten skulle börja. När de började spela gick vi fram och ställde oss lite närmre. Det var en jättebra konsert! Många gamla låtar och så "hjärtats slutna rum" också som jag tycker väldigt mycket om. Han började nämligen med ett akustiskt set med låtar han skrivit till andra innan hans egna hits spelades. Catta o jag träffade två gamla klasskamrater (från 1:an till 9:an). Det var lite skoj för jag brukar aldrig se någon jag känner när jag är ute :-). Catta gick lite innan oss andra. Annika o Rolf körde mamma o mig hem, väldigt snällt! Det var en himla trevlig kväll! När jag kom hem var jag såå trött och la mig meddetsamma.

Söndag: 
Idag skulle Elliott o jag hittat på något med Helene, men det blev lite ändringar så istället åkte Elliott, Michael och jag till Tirups örtagård. Vi fikade o först fick jag en kaka som bara smakade deg (den lämnade jag tillbaka o fick en toscakaka istället som var jättegod). Sen fick Elliott en getosttoast som bara innehöll getostskal och ingen ost alls... så den fick jag också gå tillbaka med och de bad om ursäkt och gjorde en ny till honom (som var god). De hade väldigt fina tårtor! Om de också var goda kan jag inte svara på :-)
Tårtorna
När vi fikat klart ute i solen i den fina miljön så lekte Elliott på hinderbanan. Jag också.
Hinderbana
I finstolen
Caféet
Sen var det dags att åka hemåt. Jag skulle träffa Helene utan Elliott strax efter 14. Jag cyklade till Folketspark och mötte upp Helene där och vi gick in och satte oss på en filt i parken och pratade. Det var fint väder och skönt att sitta ute. Efteråt cyklade jag hemåt och in om Emporia. Där köpte jag något att grilla och sen cyklade jag hem. Michael satte på grillen och vi grillade bacon o karré och till det hade vi sallad, potatis, potatissallad och makaroner till Elliott. Lenny o Ashley åt också med oss. 

Jag kom på att jag ju lovat att skura golvet i köket och matsalen, så jag gick ner och städade när vi ätit klart. Det tog tid och jag var klar lite senare än jag tänkt, sen fick jag duscha och så skulle Elliott komma över och sova hos mig. Men klockan var så mycket o han sov gärna hos Michael så så fick det bli.

Måndag:
Idag har det varit en oerhört busy jobbdag och jag jobbade så jag nästan missade maten i kollektivet och nu har jag jobbat efter maten också. Men nu börjar det bli läggdags för Elliott så nu ska jag sluta för dagen.

Inga kommentarer: