lördag, augusti 22, 2015

Första skolveckan o jobbveckan

I onsdags var det Elliotts andra dag i första klass och mina föräldrar hämtade honom. Jag jobbade på och åkte dit efter att jag jobbat klart. Det var hur varmt som helst ute! När jag kom hem till mina föräldrar så satte vi oss ute i solen och åt kräftor. Superjättegoda kräftor, typ några av de godaste jag ätit!
Pappa öppnade jordgubbsdricka och vi skålade för Elliott som börjat skolan.

Elliott älskar kräftor och satt och tjoade så gott han tyckte att det var :-D. Vi testade färska kräftor också men de var inte alls lika goda som de frysta. När solen försvann gick vi in och så bjöds vi på mumsig sushi till middag. Vi tittade på nyheterna och AFV. Pappa stekte bananer och jag åt en med sirap o glass. Åt även lite maränger, grädde o hallon trots att jag var jättemätt :-D. Men gott var det!

Elliott o jag åkte hem ganska sent, vi duschade snabbt innan vi gick o la oss. Det var så himla varmt i sovrummet så det var svårt att somna. Elliott beklagade sig o utropade "Jag brinner!" och "Pappas säng är mycket kallare, han har så kallt o skönt täcke" :-D. Men bara någon minut därefter sov han gott. Jag somnade också efter ett tag. Vaknade dock mitt i natten och var så varm så varm. Solen ligger på hela eftermiddagen så det blir väldigt varmt i lägenheten.

På torsdagen vaknade vi tidigt och kom till skolan i god tid. På jobbet var det roligt! Jag är så glad att jag har ett jobb jag tycker om! Full fart hela tiden och absolut ingen brist på sysselsättning :-). Efter jobbet åkte vi till skolan för att ta med Elliott till porträttfotograferingen. Det var skoj!

Hemma jobbade jag vidare, Elliott lekte med Lenny. Michael fixade maten. Jag gjorde rent i kattlådan, tydligen för sent för Sweet kunde inte vänta tills jag blev klar. Han satte sig bredvid och kissade på mattan. Grrrrr...

Pratade med Uppsala Annika i telefon. Sen var maten klar och vi åt couscous med kyckling o mango. Det brukade vi äta ofta förr, men det var längesen sist. Mycket gott!
   
Kvällsbild från balkongen
Igår var det fredag och jag cyklade till jobbet tidigt, Elliott o Lenny åkte buss med Lennys mamma till skolan. Jag jobbade på och det var fullt upp. Lunchade på Kronprinsen med Michael, hämtade ut ett recept på apoteket och jobbade sen tills kl 17 ungefär. Cyklade hemåt och på vägen hem köpte jag vitlöksbröd. Elliott lekte med Ida, Ashley och Donja och verkade ha hur roligt som helst. Vi åt kräftor o vitlöksbröd till middag, det var mumsigt! På kvällen blev det film o snacks. Jag somnade mycket tidigt, redan kl 22. Nu är det morgon och jag ska städa i kollektivet kl 11. Kanske blir det Dan Hylander ikväll? Annars inget bestämt för dagen. Förutom att jag måste handla kattmat då den är slut :-).

Inga kommentarer: