söndag, juli 19, 2015

Så var denna veckan slut :-)

Måndag:
Jobb och Åsa var tillbaka, trevligt! Ann var också där. Vi jobbade på och det gick bra. När jag kom hem så hade Michael och Elliott fixat mat till oss. Lyxigt att komma hem och kunna gå över och få lagad mat :-).

Tisdag:
Jag cyklade till jobbet och det var skönt. Gillar att cykla! Lunchade på Noodle Market med Michael och Elliott, vilket ju var skoj! De gick till Folkets Park efteråt, jag gick tillbaka och jobbade. De kom tillbaka vid 16-tiden och Elliott hjälpte till att sätta in cd-skivor i min hylla.
De åkte hem och jag jobbade lite till innan jag cyklade hem. Även denna dag var maten klar när jag kom fram. Chicken Tikka Masala som är en stor favorit!

Onsdag:
Det var jobb som vanligt och jobbet kom Helene upp och vi pratade o fikade och gjorde en meditation. Sen åkte jag hem och åt den lunch jag skulle haft med till jobbet men glömde...

Torsdag:
Jag hade nästan inte ont i halsen längre och kände mig nästan frisk! Jag hade en bra jobbdag och gjorde iskaffe och solen sken och jag lyssnade på bra musik i Applemusic.
På eftermiddagen hastade Åsa och jag iväg från jobbet till bokcirkelbrunch hos Becka. Hon dukade fram massor av gottigheter och vi satt ute och drack rosé och pratade och mumsade i oss. Jättemysigt! Det var riktigt skönt väder ute.

Jag gick hem först och katterna blev glada och jag satte mig att jobba en stund. Kände inte att jag hann klart riktigt innan på dagen :-).

Fredag:
Jag jobbade ganska länge och kom hem ganska sent och då hade Michael skaffat en grill och vi grillade och Ashley och hennes mamma åt med oss och sen kollade vi på "Paddington" filmen allihop och dippade nachos o chips i guacamole. Gott men oj så mätt jag blev... Elliott sov hos mig.

Lördag:
Elliott och jag sov jättelänge, jag vaknade först 09 och Elliott 09.30. Nytt rekord :-D. Sen dammsög jag och plockade undan. När jag var klar med det så cyklade Elliott och jag hem till mina föräldrar. Jag var inte helt säker på att Elliott skulle orka hela vägen men det gick hur bra som helst!
Vi körde in om Lidl på vägen och köpte med oss lite att fika på. Hos mamma och pappa hade vi det jättebra och vi mumsade i oss godsakerna, pratade, spelade mini-curling och mini-biljard. Sen cyklade Elliott och jag hem. Det tog oss 35 minuter att cykla 5 km. Det gick jättebra hem också. Roligt att vi kan ut och cykla lite längre sträckor.
Ute o cyklar
Väl hemma skulle vi lagat mat men vi orkade inte, så det blev hämtmat. Vi tittade på E.T. på kvällen. Elliott sov hos Michael.

Söndag:
Gick över o åt frukost med Elliott och Michael. Sen hängde Elliott med mig hem och vi spelade Olsson och pysslade på balkongen. Vid 10 kom mamma hit och Elliott spelade bowling med toarullar :-). Mamma och jag åkte på utflykt med kollektivet, vi var 9 st. Vi åkte till Åbergs Trädgård & Café. Det var lite kyligt men väldigt trevligt! Jag köpte sallad, lejongap, kattmynta och en fin blomma som jag inte minns namnet på.
Fin blomma o persikor på Åbergs (saknar vårt persikoträd som vi hade en gång)
Vi fikade och det var en av de godaste kakor jag ätit, en mandeltårta. Mums! Vi såg förresten en räv på vägen dit, den försökte ta sig över vägen, hoppas att den klarade det! Jättefin var den!
Kattmyntan var spännande tyckte Mango o Sweet
När jag kom hem så gjorde jag iordning BoAktivs bokföring för halvåret och har samlat ihop allt och fixat och stämt av och gett till revisorsuppleanten som ska gå igenom det hela. Skönt att det blev klart. Elliott o Ida var här och lekte. Michael grillade kött o jag gjorde potatissallad, couscous och gröna bönor. Sen åt vi allihop (även Ida). Elliott gick ut och lekte och jag fick äntligen tid att blogga.
Är så trött på de här veckosummeringarna och hoppas få lite mer tid över för att blogga lite mer regelbundet och icke-summariskt :-)
Några smultron har det blivit trots att jag missat att vattna ett par ggr för mycket...

Inga kommentarer: