tisdag, juni 30, 2015

Hosta och fin lampa

I går när jag skulle sova så kittlade det något grymt i luftrören, jättejobbigt! Plus att jag hade så ont av att ha hostat hela dagen, ont i hela magpartiet ner mot benen alltså. Galet! Jag testade husmorstipset att skära rå lök och lägga i en skål med lite varmt vatten och ha bredvid sängen. Vet inte om det funkade men jag hostade inte hela natten utan fick sova rätt så bra :-). Sova i min väldigt sköna säng! Den är verkligen det alltså! Och jag har inte alls haft samma ryggonda på morgonen. Tänk om det är så att den faktiskt hjälper mig gällande det? Det är ju guld värt!

När jag vaknade på morgonen var jag alldeles slut o matt och visst inte hur jag skulle orka stiga upp. Jag insåg meddetsamma att det inte gick att åka till jobbet i alla fall. Jag tänkte att jag skulle vila ordentligt på morgonen så jag kunde jobba lite senare. Men så råkade jag gå upp när Elliott kom förbi för att hämta en grej innan fritis. Och då tittade jag i mailen och sen var jag fast vid datorn. Det var det ena ärendet efter det andra som tvunget måste klaras av meddetsamma. Så det var bara till att jobba. Har jobbat hela dagen fram tills nu. Nu orkar jag inte mer. Så nu ska jag försöka vila :-).
Michael kom hem efter lunch och hade med sig en hamburgare till mig. Den satt fint.

Michael hämtade Elliott lite tidigare från fritis och Elliott har varit här hos mig och byggt lego, tittat på tv och ätit hemmagjord toast :-). Nu är han ute och leker på gården. Gården som är försedd med en pool. En pool med iskallt vatten, så kallt att Elliott inte lyckades doppa sig :-)

Jag tog en bild på min väldigt fina lampa som jag fick av mina föräldrar på Kreta. Mycket glad är jag för den!
Blir verkligen supermysigt ljus! 
Jag hostar inte lika mycket idag som igår. Det går riktigt lång tid mellan "hostattackerna" så kanske kan jag hoppas att vara på bättringsvägen?
Jag ska ju till Roskildefestivalen imorgon, hade jag tänkt. Det är ju semester, så det går nog bra att åka även om jag inte är 100% frisk, men det är roligare om jag är det!

Inga kommentarer: