tisdag, mars 03, 2015

Möten, tacos, film och katter

Idag vaknade jag i tid av mig själv och Elliott fick stiga upp precis innan vi skulle iväg till skolan. Vi lämnade av Elliott o Lenny och åkte sen till jobbet. På jobbet var det mycket att fixa med innan det stora bokslutsmötet började. Åsa tog hand om försäljningen åt mig, den tar ganska mycket tid och är lite pillig, så det var super att bli av med den.

Mötet började vid 11 med avbrott för lunch. Hela Malmökontoret bjöds på lunch på Scandic och det var jättegott och trevligt! Efteråt hade vi möte igen och vi gick igenom mycket, så det var bra! Jag var klar ganska sent och kom hem till mina föräldrar först vid halv sju. De hade hämtat Elliott på skolan tidigare på dagen. Elliott ville leka kurragömma meddetsamma så det gjorde vi. Sen spelade vi ett bokstavsspel. Mamma dukade fram tacos och det var hur gott som helst! Vi tittade på film från när mamma och hennes syskon var små. Jätteroligt! Så kul att få se mormor och morfar "live". Jag som knappt kommer ihåg morfar. Och roligt att se allihop som de såg ut när de var små.

Efteråt spelade vi Svartepetter och festade till det med lite chips o cola :-D. Och en mumsig avokadoröra som vi haft till tacosen.

Nu är jag hemma hos katterna som varit ensamma länge idag. Imorgon tänker jag jobba halva dagen hemifrån så de får lite mer sällskap. Just nu är de busiga.

I natt hade katterna haft väldigt kul. När jag steg upp var det toalettpapper i bitar över hela golvet... och en ljusstake hade de vält så den gått i småbitar plus en blomkruka med jord över halva golvet (som tur var en orkidé och det är ju inte så jobbig jord). Det är inte ofta de busar till det så inte!

Och så fort jag tar in ett glas vatten i sovrummet, vatten jag tänkt ha till natten så kommer Mango och dricker. Och är det inte Mango så är det Sweet... hehe. Och varje kväll tänker jag att jag borde skaffa en mugg med lock... Men än har jag inte gjort det. Så det blir till att fixa lite nytt vatten snart, om jag orkar. Börjar bli väldigt trött nu.
Vattenkatten
Sov gott!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

När vi bodde i lägenheten demolerade Chipper allt som oftast toapappersrullen. Här kommer hon inte riktigt åt dem, men däremot ger hon sig på hushållspappret om hon är missnöjd över något... om frukosten dröjer för länge till exempel :)

Vattenflaska är ett hett tips om man har kissekatter i sovrummet ;)

Kattalena sa...

Hehe, hushåklspappret har mina katter också gett sig på! De är för roliga de där djuren 😄
Bra tips med vattenflaska, synd att de flesta smakar plast bara! Kanske en glasflaska, fast risken är väl att katterna då puffar ner den på golvet 😝