måndag, mars 02, 2015

Jobberi jobbera

Idag har jag mest bara jobbat. Kom hem klockan 18 lagom till den kollektiva middagen som idag bestod av ost- och baconpaj. Jag åt lite för mycket och den var god men salt. Jag mår inte alltid hundra av paj och så inte heller idag, hehe. Så jag ångrar lite nu att jag åt så mycket :-).

Igår var vi i Köpenhamn och såg Kraftwerk. Det var skoj. Vissa låtar lite väl långa, men vi satt hur bra som helst så det var bra bara det. Elliott orkade med hela konserten som var ca 2 h och 15 min och tyckte den var bra! Så det var ju toppen!


Kraftwerk konsert i 3D
Mamma och pappa passade Dexter och jag var lite orolig att han skulle pipa o vara jobbig men han hade varit lugn och tyst och verkade trivas och ha det bra. Så det var ju verkligen superjättebra! Han har alltid trivts där. Kul! Han börjar bli lite bättre på att vara själv nu, överlag. Skönt att det går framåt!

Och förresten så var jag med och spelade Canasta på 4 personer i kollektivet också. Det var riktigt kul ju. Det var helt andra regler än jag var van vid så det tog en liten stund att vänja sig. Men jag och min medspelare hade tur och vann minsann :-D. Vi var 8 st som spelade (fast i två lag liksom).
I speltagen
Jag började se "Once upon a time" idag. En tv-serie som jag hoppas är lite kul. Har sett 4 säsonger Downton Abbey och nu finns inte de två sista på Netflix, så jag vet inte riktigt var jag ska få tag på dem. Vill ju gärna se klart den.

Elliott sover här i natt och ligger just nu i sin koja. Vi bygger alltid en liten koja av kuddar och filtar på golvet, så är han där. Ibland somnar han i den, ibland kommer han över och lägger sig i sängen istället. Jag tyckte det var mysigt med kojor när jag var liten, så jag förstår att han gillar det :-D
Hade varit schysst om man kunde göra en koja i sängen istället, men jag har inte kommit på något bra sätt.

Orken är nästan tillbaka så jag hoppas snart kunna ta tag i lite grejor här hemma. Jag har förfallit själv på cola fronten också. Druckit någon cola varje dag. Igår var det ju konsert och då blev det cola och idag kunde jag inte motstå en pepsi så här på kvällen.  Men jag ska sluta med det i veckorna. Det kan aldrig vara nyttigt att sätta i sig vad det nu är typ 20 sockerbitar eller nåt varenda dag. Vill återgå till att hålla det till helgerna.

Usch vad det var grått och kallt och regnigt och ruggigt ute idag. Jag frös på vägen hem.
En fördel med att ta buss och tåg hem är att jag hinner lyssna lite på min ljudbok. Den är väldigt koncentrationskrävande så kan inte lyssna på den när som helst. Det är så många personer och jag vet aldrig vem som är vem. Det tar hur lång tid som helst innan jag fattat sammanhanget. Men ändå gillar jag den. Boken är "Och bergen svarade" av Khaled Hosseini.

Nu är det dags att släcka lampan och nanna!

Inga kommentarer: