måndag, mars 23, 2015

Måndag och fri från spänningshuvudvärk

Idag vaknade jag utan huvudvärk och tom hyfsat pigg! Elliott vaknade en liten stund efter mig, så vi var uppe redan kvart över sex minsann. Jag duschade och innan jobbet lockade Michael med mig på en tur i Käglinge med Dexter. Det var backigt och kändes bra att röra på sig! Jag var väl påpälsad så det gjorde inget att det var kallt och blåsigt. Det var riktigt skönt att komma ut en sväng. Jag har rört på mig alldeles för lite detta vinterhalvåret alltså. Så nu måste jag komma igång.
Glad Dexter
Skönt att springa lös
Fina moln
Var på jobbet halv nio och vi hade frukostmöte och ekomöte och sen hade vi bokslutsgenomgång.
På lunchen köpte jag lite sallad (bara mumsigheter som avokado, fetaost, bönor och oliver) och fyra kycklingvingar, det var supergott!!! Perfekt lunch för 30 kr. Mätt blev jag också. Sen var vi på skolan hos skolsystern med Elliott. Det var jättebra. Allt ser ut som det ska och han följer alla kurvor, synen var toppen och han ritade en teckning som hon skulle sätta upp på väggen. Hon var väldigt gullig och Elliott var väldigt duktig.

Jobbade hemifrån efter skolbesöket.
Mango vilar medan jag jobbar
Sweet har fått syn på någonting utanför fönstret
Elliott blev hämtad av Lenny och hans mamma och Lenny och Elliott kom hit och lekte en stund efter skolan. Jag lagade helstekt fläskkarré med ingefära o vitlök, den blev god! Gjorde en gräddsås som Elliott tyckte var jättegod och han åt massor med ris och sås. Vi åt det hemma hos Michael och jag blev mätt som en plätt. Efter maten spelade Elliott och jag "Kalaha", sen spelade vi alla svartepetter och flaggspelet.

Jag gick jag över till mig en sväng innan jag åkte iväg till meditationen, vilken var lika bra som den alltid är! Nu är klockan 22 och jag undrar om jag ska gå och lägga mig direkt eller om jag ska se ett avsnitt av någon serie innan jag ska sova.
Det har inte blivit mycket ljudbokslyssnande på sistone. Jag har inte hittat något riktigt bra än men fick några tips häromdagen. Men "Röde orm" känns lite tung, undrar om jag orkar läsa den?

Jag hade tänkt mig en "tom" vecka denna veckan, men den har blivit alldeles fullsmockad. Det är saker varenda dag... Så det gick ju inte så bra :-). Trevliga saker allihop. Nästa vecka ska jag försöka hålla tom. Jag behöver en icke-bokad vecka.

Inga kommentarer: