onsdag, december 03, 2014

3:e december

Gullungar
Idag har jag varit hängig. Haft spänningsont i ena bihålan och varit stentäppt i ena näsborren. Det var fullt upp på jobbet... Det är en annan sorts revision nu, det är två personer från England som reviderar för en artists räkning. Jag har inte varit så jätteinvolverad, men idag fick jag leta fram lite underlag på gamla fakturor och är så glad att vi har sån ordning på alla papper från många år tillbaka. Så det går att hitta allt utan större bekymmer :-).

Vi hade jobblunch några stycken och gick till Scandic. Det var trevligt! Jag jobbade ganska länge idag, när jag kom hem så var Elliott och Michael i kollektivmatsalen så jag gick in dit. Elliott tyckte inte om maten så han var hungrig. Han följde med hem till mig och så stekte vi schnitzel som han åt. Själv mår jag mycket konstigt så jag har inte ätit något sen lunchen. Känner mig inte alls i form. Elliott ville sova hos mig i natt också, så jag har just nattat honom. Vi satt i soffan hela kvällen och kollade på tv. Bland annat tittade vi på julkalendern.

Och så blir det visst nyval... jag tror inte det kommer att bli så bra röstat nästa gång heller. Misstänker att SD får ännu fler röster vilket är helt galet! Usch och fy.

Katterna hade förresten vält granen i natt, men nu på dagen hade den fått vara ifred :-)

Nu är det dags att nanna och jag har ont i magen, är lite yr och känner mig allmänt risig, trist...

Inga kommentarer: