torsdag, december 04, 2014

4:e december

Min julstjärna
Idag vaknade Elliott strax efter 06 och utropade "Jag är vaken, kan jag gå och öppna mitt paket nu", hehe. Julkalendrarna är mycket uppskattade, både presentkalendern och legokalendern. Sen har han en "vanlig" kalender hos Michael också och den är också viktig att öppna på morgonen :-).

Jag kände mig ganska OK när jag vaknade men när vi kört Elliott och Lenny till skolan och kommit till kontoret så kände jag mig inte lika bra längre. Kände mig lite febrig och hade ont i huvudet (bihålorna) och kunde inte tänka ordentligt. Så jag jobbade inte så effektivt, men jag fick gjort vad jag skulle och efter lunchen som jag & Michael åt på Emporia så åkte jag hem och la mig i soffan och vilade och kollade på TV. För att kurera mig. Elliott blev hämtad av Lennys mamma och lämnad hos Michael. Lenny och han lekte där tills det var dags att äta. De leker jättebra tillsammans.

Michael fixade klyftpotatis, sås och sallad och jag gick över och stekte lövbiffar fyllda med vitlöksost och så åt vi detta och det var väldigt gott! Elliott åt också massor och efteråt tittade vi på julkalendern och några kortfilmer. Sen gick jag hem till mig igen och satte mig i soffan och gosade med katterna och kollade på tv. Känner mig bättre nu, fortfarande lite konstigt i bihålorna men inte någon feberkänsla i alla fall.

Egentligen skulle mamma och jag gått på bio idag, men vi flyttade det tills på söndag istället. Så vilar jag idag. Det var ett klokt beslut :-). Imorgon är det julfest i Köpenhamn och Elliott ska sova hos mina föräldrar. Finaste Elliott, han är en sån fantastisk liten pojke! Vi måste gjort något rätt eftersom han blivit så underbar :-).

Just nu vill Mango supermegagosa. Står på bakbenen och buffar mig i ansiktet :-D. Gulligt!

Inga kommentarer: