tisdag, december 02, 2014

2:a december

Idag hade jag tänkt vara ledig, det blev inte riktigt så för det kom så många jobbmail från revisorer och andra så jag jobbade en hel del ändå. Och så gjorde jag klart budget mot utfall rapport till kollektivets husmöte som skulle vara på kvällen. Men jag hann faktiskt med att se två filmer också. Det är ju inte så illa! Jag såg "Kärlek på menyn/No reservations" och "The English teacher". De var söta båda två på olika sätt. Den första lite bättre än den andra tyckte jag nog.

Jag var en sväng om Ikea och Jysk idag, köpte en julstjärna till fönstret och den blev riktigt fin faktiskt. Jag hade fler ärenden som jag borde fixat när jag var lite ledig, men jag var för trött och tjock i bihålorna, så jag orkade inte. Elliott och Lenny kom hit efter skolan och de busade med katterna :-). Vi gick sen över till Michael som fixat hemmalagade hamburgare som vi åt innan vi gick till kvällens husmöte. Först var det föredrag från Skådebanan och sen var det husmöte som varade tills halv åtta. Elliott, Ida och Idas lillebror var med och satt i hallen och spelade ipad :-). Jag presenterade budgeten och den godkändes. Efteråt hängde Elliott med mig hem och jag nattade honom ganska direkt efter mötet.

Nu ska jag försöka nanna i tid, känner mig lite småfebrig och har lite ont i huvudet, men hoppas sova bort det tills imorgon. En eländestid det här med alla sjukdomar som far runt överallt.

Jag har ju satt upp julgranen, idag kan jag säga att jag haft fullt sjå med att hålla katterna ifrån den. Jag skvätter vatten på dem när de klättrar i den... hehe. Mango verkar inte bry sig så mycket men Sweet tycker verkligen inte om det. Jag måste skaffa en vattensprutflaska. Funkar nog bättre!
Får se hur det går i natt, jag har haft granen i sovrummet två nätter för att de inte skulle komma åt den. Men idag har jag ställt ut den i vardagsrummet igen...
Rivsår har jag på händerna efter att ha dragit loss katter från granen idag...

Måste hitta min deal för hårklippning också, det är verkligen dags att klippa till det alltså. Och jag vet att jag har köpt en deal.

Sen tycker jag verkligen att katter är så himla mysiga! Man ser verkligen att de njuter när de spinner och gosar och har sig. Så himla fina! De är två helt olika personligheter. Det är också skoj :-D. Och oj vilka busryck de får, men sen är de superlugna timmar däremellan.

Inga kommentarer: