måndag, december 01, 2014

1:a december

Nu har jag antagit utmaningen att blogga ett inlägg per dag i december. Så får vi se hur det går :-)
Idag var jag på jobbet ovanligt tidigt, men så ringde de från skolan och sa att Elliott inte hade några överdragsbyxor och att de skulle vara ute mycket idag. Så det var bara att köra hem och hämta överdragsbyxorna och sen åka till skolan med dem. Jag hade glömt att lämna hans frukt så äpplet fick han också då, hade glömt det i väskan när vi lämnade honom :-)

Åkte tillbaka till jobbet. Vi hade måndagsmöte och ekomöte och sen satt Åsa och jag och pillade med försäljningen. Slutade lite tidigare och tog en sen lunch på Emporia med Michael. Jag tog sushi vilken var jättegod och sen köpte vi en tomtedräkt till Elliott och efter det hämtade vi Elliott på skolan. Elliott följde med mig hem och jag fixade mat till honom. Han fick potatiskroketter och schnitzel. Emmi skulle inte gå på dansen och då ville inte Elliott heller... så det blev ingen dans.
Han vill absolut inte fortsätta nästa termin och det beror enbart på att det bara är tjejer på kursen. Hade han haft en killkompis som följde med så hade han velat gå. Så himla dumt... Han tycker verkligen det är jättekul när han är där, så synd att han väljer bort den pga att det bara är tjejer.

Jag åt i kollektivet idag. Det var helt OK, inte strålande, men hemlagat och mättande :-).
Det var köttfärslimpa med potatis och brunsås. Elliott gick över till Michael när jag gick och åt, han ska sova där i natt.

Jag har tittat på en dokumentär, en Uggla hälsar på hos Olle Ljungström och lite Gossip Girl. Och så har jag jobbat lite. Gick över och sa godnatt till Elliott innan han skulle sova. Min gosekille!
Nu ska jag själv nanna, alldeles för sent som vanligt. Mitt mål ska from nu vara kl 22...
Jag har ont i huvudet och det känns som rejäl spänningshuvudvärk, blää. Det kommer ibland och brukar vara några dagar. Men det hoppas jag inte att det tänker vara denna gång.

Natti natti!
Kattmys i mörkret i soffan

Inga kommentarer: