lördag, december 20, 2014

20:e december

Nu verkar penicillinet ha kickat in för nu är Elliott bättre! Så himla skönt!
Efter frukost som vi åt hos Michael var Elliott hos mig och vi löste korsord och Elliott räknade i sin mattebok och vi gjorde julkort.

Sen gick Elliott över till Michael och jag åkte in till Triangeln för att träffa Helene halv tolv. Vi letade lite julklappar och sen fikade vi och så letade vi några julklappar igen. Det var grymt mycket folk i affärerna och tiden rusade iväg. Så jag skyndade hem vid 14 och hade tänkt handla till middag på vägen men såg de enorma bilköerna utanför Emporia och tänkte att där måste vara hur mycket folk som helst så jag åkte direkt hem istället. Elliott kom över till mig igen när jag var hemma.

Ingrid tittade förbi och gav Elliott julklappar, jättesnällt! En köpt i Kina, en i London och en på Ullared sa hon :-D. Spännande. Elliott ville väldigt gärna öppna dem meddetsamma men han får vänta tills julafton. Jag måste hämta ut hans julklapp också, jag har inte kommit dit än.
Jag har lite ont i halsen och känner mig lite smårisig. Men hoppas att det stannar på den nivån.

Hmmm, pussel och katt... hade glömt det där
Elliott och jag la pussel. Det gillade Sweet väldigt mycket. Undrar just hur det ska gå?
Wohoo! Bästa platsen att ligga på
Slutar nog med att alla pusselbitar ligger på golvet kan jag tänka. 1000 bitar, så tar nog sin lilla stund att lägga, tror inte vi blir klara innan jul, så det får förmodligen åka ner i lådan igen på tisdag :-D

Elliott var lycklig över att äntligen vara hemma hos mig när katterna var i mysläge och inte busläge!
Hoppade in bakom dem och njöt en stund! Kunde klappa på dem hur mycket han ville.
Äntligen!
Vi åkte till vårt Ica och handlade till maten som blev tacos. Michael kom över och åt med oss och så tittade vi på en ganska rolig film, Hotell Transylvanien. Jag somnade nästan som vanligt, hehe. 
Efteråt gick Michael hem. Elliott och jag borstade tänder och gick och la oss. Under nattningen så somnade jag nästan en gång till. Och nu sitter jag här och är lite för mätt men ska gå och lägga mig. 

Det där med ljudbok är ju faktiskt himla bra! Det kan man ju sätta på lite när man vill. Åsa som tipsade mig om det. Så jag provar gratis en månad. Än så länge är jag mycket nöjd! Det kan man sätta på när man går till jobbet, åker tåg, handlar osv. Så länge man inte har sällskap av någon. Kanske det kan motivera mig till att gå ner i motionsrummet och trampa på trampmaskinen? Den har jag inte använt en enda gång sen vi flyttade hit. Jag har däremot det som nyårslöfte, att trampa åtminstone 10 min minst 3 dagar i veckan. Bättre än inget. Och då kan jag ju lyssna på bok samtidigt. 

Inga kommentarer: