lördag, december 20, 2014

19:e december

Idag jobbade jag tills strax före ett. Michael och Elliott var på vårdcentralen och konstaterade återigen halsfluss. Trist. Så han fick återigen penicillin. Jag gick och klippte mig hos en ny frisör och fick sämsta frisyren ever. Det var längesen jag blev så missnöjd om man säger så. Jag fick ha kapuschongen på hela vägen hem och usch och fy säger jag bara. Men det växer väl ut, synd att det växer så sakta bara... lär ta lång tid för det är typ 1 mm kort ovanför öronen, typ rakat. Buhuu! Men men, hon sa att hon har en plan för min frisyr.... så om 3 gånger ska den vara klar typ. Får se om jag står ut tills dess.

När jag kom hem från frissan så kom Elliott över till mig. Vi löste korsord och spelade lite iPad och sen kom Michael med pizza. Vi åt och min vegetariska pizza var väldigt god! Michael gick hem till sig. Elliott och jag var här och han fick hög feber igen, så det blev alvedon och han kände sig hängig och vi gick över till Michael och Elliott piggnade till efter alvedonet och vi kollade på Tingeling och åt guacamole och chips.

2 kommentarer:

Petra sa...

Men åh, stackaren! Jag HATAR halsfluss! Förra året hade jag tre på lika många månader. Det verkar som de gärna kommer i "stim" så där! Hoppas han hinner piggna till tills julafton i alla fall!

Kattalena sa...

Usch, kan tänka mig att det är jättejobbigt med halsfluss. Har haft det en gång själv. Då hade jag enormt svullna halsmandlar men tror inte det gjorde jätteont? Han verkar bättre nu, så jag hoppas också att det är helt bra till julen!