söndag, augusti 10, 2014

Fika, bio, kräftskiva, bowling och Annestadsdagen

I fredags åkte Elliott, Michael och jag in till stan och åt lunch på Noodlemarket. När vi ätit klart så träffade jag Åsa på Espressohouse och vi satt i en skön soffa på uteserveringen och drack islatte och pratade. Very nice! Vi har ju träffats så himla lite nu när vi haft semester ju. Så det var välbehövt o skoj :-D

Efteråt mötte jag upp Michael och Elliott som varit runt på lekplatser. Vi gick till Filmstaden och kollade bio. Vi såg "Draktränaren 2" i 3D. Den var bra tyckte vi allihop!

På kvällen var det kräftskiva i kollektivet! Det var mycket trevligt! Först fick vi fördrink.
Vi fick flera drinkar att välja på
och chips o popkorn
Sen vars en bit supergod västerbottenpaj med cremefraiche, lök och rom på. Och såklart sjöngs det och snapsades och vi fick kräftor, bröd, smör och ost.

Fin i sin hatt
Den lille sångaren
Till efterrätt hade de gjort en väldigt god tårta av toscaflarnbotten med citrongrädde, glass o bär på.
Jag hjälpte till att diska och så efteråt och efter hand. Elliott sov hos Michael som skulle iväg 06.45 på morgonen. Så jag fick sätta klockan på 06.15.

På lördagsmorgonen gick jag över till Michael när han åkte iväg. Jag la mig hos Elliott och lyckades nog somna till. Vi gick upp vid 08.

Igår var det lördag och vi var hemma och tog det lugnt på förmiddagen. Sen åkte vi in till Emporia och åt lite lunch och handlade. Strax efter 16 kom Erik och skulle sova över hos Elliott och Michael. Själv tog jag bussen till Värnhem och mötte upp Helene och Torkild och ett gäng andra på en pub för att fira Torkilds födelsedag. Vi gick och spelade bowling på Big Bowl. Jättekul! Jag tror jag var typ sämst av alla, hehe. Efteråt gick vi och åt på en annan pub.
detta var min beställning
I morse gick jag över till Michael, Elliott och Erik. Sistnämnde hade stigit upp vid 05 så Michael var något trött... :-). Vi åt frukost och sen lekte Elliott och Erik tills Erik blev hämtad. Då kom Elliott över till mig och vi spelade wii och så passade jag på att klippa honom.

Kl 12 gick vi iväg och kollade in Annestadsdagen! Det var den jag bakade bullar till. Det var ju en trevlig tillställning. Där bjöds det på bullar, grillad korv och hamburgare, det fanns tipsrunda för barnen och när de gått den fick de en gottepåse. En tjej blåste upp och gjorde ballongfigurer som hon gav till barnen och så var det lite underhållning (som kanske inte var så strålande... men ändå... hehe). Elliott blev ansiktsmålad också. Och det fanns en liten hoppborg att hoppa i.
En stor Batman på liten kind
När vi kom hem igen så var det två i kollektivet som hade sitt barnbarn här och undrade om Elliott ville hänga med till Afrikaparken. Det ville han och Michael hängde också med. Efteråt var de här och spelade iPad och så fick de middag (blev varmrökt lax med potatis o romsås). Nu har Elliott åkt iväg till Klagshamn för ett kvällsdopp tillsammans med den här pojken, hans farmor och bonusfarfar och Michael till Klagshamn för att ta ett kvällsdopp :-). Tänk så socialt det blivit i detta lilla kollektivhus alltså. Väldigt annorlunda mot hur vi har bott förut.

Och själv stannar jag hemma för att få undan lite jobb och kollektivbokföring. Tada! Redan dags för hyresfakturering igen... 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt ni har det!

Kattalena sa...

Ja, vi har haft en superfin semester! :-)