lördag, juli 19, 2014

Trevlig kväll och överraskande sjuk...

Igår efter jobbet var grillen igång här ute på gården. Michaels hade bjudit hit sin syster som var med och åt med oss nere på gården. Det var många från kollektivet som var med och grillade denna kväll. Trevligt! Michael fixade majs och kött att grilla, jag fixade potatisgratäng och sallad. Det var ett så bra beslut att flytta hit! Jag tycker att det är toppen med denna öppna gemenskap! Och att här finns lekkamrater för Elliott. Nästan varje  kväll leker han med något av barnen i huset.

När jag skulle lägga mig så mådde jag märkligt, hade frossa och ont i magen. Elliott och jag la oss tidigt och när jag vaknade efter någon timme så andades Elliott flämtande. Jag kände på honom, han var het som en kamin. Kollade och han hade feber (över 39°)! Och jag själv, jag hade också feber. Så himla konstigt. Michael (min stöttepelare) kom och sov hos Elliott. Elliott fick febernedsättande och sov hela natten. Jag la mig att sova i Elliotts rum men sov inte mycket mer.

När Elliott vaknade halv sju så gick de över till Michael. Jag lyckades somna, men blev inte friskare för det, även om det är skönt att ha fått sova lite.  Får hålla mig i sängen idag verkar det som, ljus känns jobbigt och jag är alldeles matt. Ringde och kollade med Michael och Elliott har fortfarande hög feber :-(.

Det ser ut att vara fantastiskt väder ute. Det har jag inte mycket glädje av idag :-).
Hoppas att detta märkliga är snabbt övergående för både mig och Elliott.

Idag skulle vi egentligen åka till Lövestad och gå på inflyttningsfest. Men det blir det inget med.

Här kommer några bilder från min balkong. Blommorna vissnade en del när jag missade att vattna dem men de flesta verkar ha repat sig nu :-)
Några pelargoner
Lite luktärter
En klematis
Jag ska ta fler foton på mina fina balkongväxter och när jag är frisk igen ska jag flytta om och plantera om dem lite. De har alldeles för små krukor de flesta av dem. Jag som såg fram emot en lugn och skön helg. Nu blir den kanske lugn men inte speciellt skön :-)
2 kommentarer:

mossfolk sa...

Tur att Mikael bor så nära och kan rycka in!
Krya på dig!

Kattalena sa...

Ja, verkligen! Tack!!! :-)