tisdag, juli 15, 2014

Helg med Annika

I fredags så efter jobb hämtade jag Annika på Sturup. Tanken var att vi skulle gå ut och äta och sen på meditation på kvällen. Men Annika var utarbetad och jag helt slut, hehe. Så när Michael sa att det var grillning på gården i kollektivet kl 18 och undrade om vi ville vara med så ville vi det. Så vi åkte och handlade potatisgratäng och sallad, åkte hem till mig och fixade iordning det. Michael hade fixat gott marinerat kött och vi gick ner och mumsade i oss av den supergoda grillmaten, ute och i trevligt sällskap.
Grillmaten (delar av den)

Sen orkade vi inte gå på någon meditation heller utan Annika och jag tog en hemmakväll och kollade på Glamour. Hahaha! Så himla kul alltså. När vi pluggade för typ 15 år sen så brukade vi på söndagar kolla på hela veckans Glamouravsnitt. De är så dåliga men  man blir ändå typ helt fast i det när man kollar. Så det var kul att kolla och vi kunde inte sluta. Vi såg avsnitt efter avsnitt och jag kom inte i säng förrän vid 02!!! Men det var skönt att slappa och snacksade gjorde vi också.

På lördagen skulle Annika iväg på Falsterbo Horseshow. Jag var kvar hemma och umgicks med Elliott. Vi spelade wiii och löste korsord och sen åkte vi till Emporia och handlade. Han lekte i leklandet och han fick mozzarellasticks (som han älskar). När vi kom hem skulle jag behövt städa men istället satte jag mig med kollektivbokföringen och den tog lång tid och ändå hann jag inte med att fakturera några hyror. Sen kom Annika och vi skulle åka till Köpenhamn och bo på hotell. Men vi ombestämde oss, hehe. Hon var slut och jag med så vi stannade hemma och fixade lite tortellini med smaskig sallad och pesto som Michael gjort och delade med sig av till oss. Alltihop blev över förväntan gott! Sen kollade vi Glamour... hehe. La oss i hyfsad tid. Vi bokade om hotellet till söndagen istället.

På söndagen hade vi en lugn morgon. Efter lite frukost så la vi en tarot och kollade Glamour (surprise!). Elliott var också hos oss en del och jag fixade lite lunch/brunch till oss allihop.
Lite gott o blandat
Framåt eftermiddagen åkte vi in till Köpenhamn och hotellet. Vi checkade in och begav oss sen till Fisketorvet. Ett stort köpcentra som jag aldrig varit på förut. Det var skoj! Men oj vad trötta vi blev av det, så vi åkte tillbaka till hotellet. Det var ingen god middag där, de hade bara en buffé som inte var så lockande (tyckte Annika). Den såg iofs helt OK ut för min del :-). Istället blev det pizza från Statoil. Och sen var vi på hotellet med lite snacks och godis och la ännu en tarot och sen kollade vi fotboll tills det var dags att nanna.
Vårt fina rum!

På måndag morgon åt vi tidig hotellfrukost. Mycket god hotellfrukost var det! Sen ilade jag iväg till danska kontoret så jag var där när de öppnade, hämtade en dator som skulle på reparation i Malmö. Plockade upp Annika (som stannade kvar på hotellet och fikade på te medan jag åkte iväg) på vägen tillbaka och vi åkte hem till Malmö. Michael skulle ha datorn och jag hämtade honom på vägen till kontoret och när vi kom fram till jobbet insåg jag att jag glömt min egen dator hemma... SUCK!!! Så jag åkte hem igen och jobbade hemifrån tills jag skulle till kiropraktorn vid 12-tiden och där blev jag kotknackad och sen åkte jag till kontoret och jobbade resten av dagen.
Mina föräldrar hämtade Elliott och jag åkte hem till dem efter jobbet. Vi mumsade på jättegod makaronipudding med sallad till och kollade på videofilm som pappa spelat in. Från Kreta och från pappas utflykt med Uffe och barnbarnen. Såg väldigt fint ut och Elliott tyckte att vi skulle åka med nästa gång :-D

Inga kommentarer: