tisdag, juli 22, 2014

Grillkväll, jobb o akupunktur

Idag var det en väldigt hektisk dag på jobbet. Allting krånglade, det var massor av orders att lägga in (något jag inte brukar pyssla med i vanliga fall) och budgetmallen summerar inte rätt så det är en diff som verkar helt omöjlig för mig att hitta... men men. Det går nog bättre imorgon :-).

Efter jobbet så åkte jag hem till mina föräldrar som hade haft Elliott hos sig på dagen. När jag kom dit hoppade Elliott i poolen och visade att han kunde simma under vattnet hela vägen från ena sidan till den andra (med benspark). Så himla coolt! Mamma hade lärt honom det idag! I'm impressed. Hon kanske kan lära honom simma bröstsim också? :-D
Poolen
Och så lekte han med en boll som gör att han trillar i lite hipp som happ och det verkar han klara galant, så det känns som han verkligen blivit vattenvan. Det är bra!
Många fina blommor i mina föräldrars trädgård
Michael kom också dit och vi bjöds på grillad karré och rostas med olika tillbehör. Mycket mumsigt! Vi satt ute på terassen och det var väldigt varmt och skönt och blåste inte alls. Trevligt!!
Nu vill jag ta en fin bild på dig sa jag till Elliott :-) 
Efter maten gick vi in och såg "Allsång på Skansen". Efter det var det dags att åka hem.
Elliott skulle sova hos mig och vi spelade lite wii innan vi la oss. Vi klarade 5 världar och fick 3 guldmynt i varje, så det var en väldigt bra omgång :-). Innan vi skulle sova så kollade vi några klipp på Youtube, det var katter som gjorde tokiga saker och Elliott skrattade och skrattade. Sen somnade han snabbt.

Igår var det måndag och dags att jobba igen efter helgen. Elliott och Michael lämnade in lådcykeln på service i hamnen, så jag hämtade upp dem där och vi lunchade på Rosegarden. Sen gick jag till jobbet igen och jobbade på. Jag åkte till kiropraktorn för att få akupunktur halv sex. Hon satte nålar i korsryggen och jag blev så avslappnad att jag somnade till där på bänken... hehe. Vaknade med ett ryck när hon kom in och skulle vrida på nålarna (hon gick ut en stund emellan). Kände mig alldeles mjuk och rörlig när jag gick ut därifrån. Min ryggrad såg mycket bättre ut nu sa hon och musklerna var mycket mer avslappnade.

Jag åkte till Ica Maxi och handlade. Egentligen skulle jag hem och vila, det ska man efter behandlingen. Men jag behövde lite grejor och det blev himla tungt - dumt ju.

När jag kom hem var jag jättehungrig och stekte snabbt upp kycklingfiléer som jag tärnat. Hällde sen på crème fraîche och smulade i grönpeppar, tog lite soja, dijonsenap salt och peppar och gjorde nudlar till. Det blev gott! Elliott var hos mig och han åt också. Sen gick han ut och badade i poolen på gården till de andra barnens förtjusning. De stod bredvid och tittade på och kastade boll med Elliott som plaskade och skrattade och hade hur kul som helst. Han sov hos mig i natt och vaknade strax före 07 i morse. Natten innan sov han ända till 08.15 så jag kom lite senare till jobbet än jag hade tänkt. Så länge brukar han ju aldrig sova, men jag tyckte att när han nu väl gjorde det så kunde han få sova ut ordentligt. Nu när han har semester :-).

Inga kommentarer: