söndag, juni 08, 2014

Wohoo (100/100)

Nu har jag slutfört ett inlägg om dagen i hundra dagar. Det känns bra! Nu kan jag återgå till veckosummeringar... eller inte, hehe... för det är inte så skoj. Ska försöka uppdatera hyfsat regelbundet även framöver, men kanske inte varje dag dock.

Idag har vi spenderat hela dagen i Tosselilla med start kl 09 i morse. Vi åkte dit med Erik och hans pappa. Det var Länsförsäkringar som stod för kalaset då de hade hyrt Tosselilla hela helgen.
Elliott och Erik var så laddade och hade hur roligt som helst! Humöret var på topp! Eriks pappa hade med sig hamburgare som vi grillade och även pannkakor och vanliga kakor.
Klättervägg - ny för i år
Hinderbanan
Enda tråkigheten var att Elliott råkade stå ivägen för Erikts golfklubba så den slog i precis bredvid Elliotts öga... som tur var inte så hårt. Det kunde gått riktigt illa men det gjorde det inte. Men lite dramatik blev det allt och en ledsen Elliott. Han blev dock snabbt glad igen och himla skönt att det gick så bra som det gick.

Roligast tyckte de nog att tarzanstigen (hinderbanan), trampcyklarna (som små bilar) och vattenlandet var. Vädret var kanon hela dagen, precis lagom varmt och sol när det blev dags för bad.
Fina Alpackor
Badentusiasten!
På vägen hem var det väldigt varmt i bilen och låååång bilkö ut. Så redan efter 20 min sa Elliotts kompis att han trodde han skulle behöva kräkas (bilsjuk). Sen var jag nervös... Men det gick bra. Han klarade sig hela vägen hem... 

Och nu försöker jag packa resväskan. Eller rättare sagt försöker se vad det egentligen är jag ska ha med mig. Jag packar alltid för mycket. Så himla svårt att veta vad man kommer att behöva. Så jag ska försöka rensa ut lite. Förra gången blev det för lite varma kläder nerpackade. Det misstaget ska jag inte göra nu :-). Och så behöver jag hitta alla badkläder o badgrejor :-D

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Blä för åksjuka! Skönt att han klarade sig.
Mindre skönt för stackars Elliott förstås att få en klubba i huvudet, men det är ju sånt som händer :)
Och för övrigt tycker jag att det har varit alldeles prima med ett inlägg om dagen. Bara att fortsätta ;)

Kattalena sa...

Ja, hu, han skrämde mig lite där alltså :-). Ja, det var skönt att det gick så bra som det gick med klubban ändå! Att den inte tog så hårt.
Hehe, jag ska fortsätta så gott jag kan! Behöver lite nattsömn också. Inläggen skrivs ofta alldeles för sent på kvällarna...