tisdag, juni 10, 2014

Sommarväder!

Igår hade förskolan teateruppvisning! Det var roligt! Sötnosungar! Mina föräldrar var också och tittade och Elliott var så stolt :-). Sen fick vi fika.

Hemma igen så bjöds det på spagetti och köttfärssås i kollektivet och det var gott! Vi hade besök av två personer från Neapel - de studerade kollektivhus (finns inte i Italien tydligen). Elliott lekte med grannbarnen och jag åkte till Emporia för att hitta linnen till honom inför resan, men det fanns inga bra någonstans. Men jag fick köpt lite matvaror. När jag kom hem så spelade Elliott och jag lite wii och sen gick vi och la oss och läste saga.

Jag somnade redan 23 men hade en superläskig mardröm som kändes som en stor lång hallucination... När jag vaknade var jag alldeles skakig (och lite groggy). Som tur var, var klockan bara knappt 00 och jag ringde till Michael som tack och lov inte hade somnat än. Så jag fick pratat bort läskigheten! Och så var jag helt rädd att jag skulle fortsätta drömma konstigt och vågade inte somna. Så jag var ganska trött idag :-).

På morgonen lämnade vi Elliott på förskolan och sen åkte vi till jobbet. Mamma var i stan och klippte sig och efteråt så lunchade vi på Espresso, delade på en fetaostmacka och jag tog en isatte. Vi satte oss i en superskön soffa ute i solen. Det var varmt och skönt och hur trevligt som helst och tiden bara flög iväg :-).

Efter jobbet hämtade jag Elliott på förskolan och vi gick hem till mig och fikade på bullar och pålägg. Ida kom och de lekte, mest hos Michael. Han har tagit ut sittpuffarna på sin loftgång och de satt där och slappade och byggde koja mm.

Jag har packat om resväskan och tagit bort en hel del kläder. Så jag hoppas jag får plats med det jag ska nu :-). Och det är redan läggdags. Tiden flyger iväg!

Och jag har kollat in schemat för alla band som spelar i Roskilde, lyssnat på en lång låtlista med artisterna och hittat hur många som helst som jag vill se. Typ 10 band varje dag! Kul ju. Det räcker att se 3-4 riktigt bra konserter så är det ett riktigt bra Roskilde!

Och snart snart är det Kreta. Så spännande! Håller tummarna för fint väder och för att hotell och allt är OK och att vi alla kommer att trivas där!

Sen har jag anmält mig till en fortsättningskurs i Socialantropologi nästa termin, får se om jag kommer in. Om jag ska få ut min examen så måste jag ta lite mer poäng i detta ämne. Så vi får se hur det blir :-). Nu har jag i alla fall ansökt. Det var ett av mina favoritämnen så det skulle ju vara kul att läsa det!

Inga kommentarer: