torsdag, maj 08, 2014

swish (69/100)

Denna dagen har gått väldigt fort! Det var fullt upp på jobbet. Äntligen börjar i alla fall fakturaskanningen gå framåt. Nästan så jag tror att vi kommer att få till det minsann.
Bokslutet går sakta, det kommer hela tiden annat emellan. Idag gick jag och Åsa och lunchade på Ciao. Vi åt pizza och det var en väldigt god pizzasallad till. Det var andra lunchen med Åsa nu på två dagar :-). Det hör inte till vanligheten. Igår var vi på Espresso och åt deras mumsiga grillade macka med fetaost. Trevligt!

Efter lunchen jobbade jag på och vid halv sex gick jag och åkte hem till mina föräldrar som hade hämtat Elliott på förskolan idag. Vi satt och pratade och sen åt vi middag, tonfisksallad med äpple, räkor och dill och så vitlöksbröd till. Jättemumsigt! Jag åt mig alldeles proppmätt :-)

Vi tittade på fotboll och sen åkte jag hem med en trött Elliott som var på strålande humör. Michael kom över och sa godnatt till Elliott. Sen gick Elliott och jag och la oss och läste saga. Nu är klockan så mycket så mycket och jag ville egentligen jobba lite till, men det orkar jag inte så jag hoppas på en superjätteeffektiv dag imorgon!
Detta lustiga molnet såg vi på vägen hem från mina föräldrar! 
Nu blev det förresten klart att Humfryskolan inte kommer att starta någon förskoleklass till hösten. De har inte hittat några lokaler och lägger därför ner hela förskoleverksamheten. Tråkigt tycker jag. Men skönt att vi inte behöver välja :-D. Nu får Elliott gå på den skola som han blivit antagen till. Så hoppas vi att den blir bra. De kommer att vara 24 i hans klass, 13 pojkar och 11 flickor. De har två lärare. Hoppas att det är bra och engagerade lärare!

Inga kommentarer: