onsdag, maj 07, 2014

Trött (68/100)

Ojojoj, idag vaknade vi trötta både jag och Elliott. Jättetrötta! Och Elliott sa att han hade så ont i sitt ben och kunde inte gå på förskolan. Men det kunde han för så himla ont verkade han inte ha :-).
Och det verkar som att han inte vill gå dit för att de leker för våldsamma lekar där... så vi sa till hans ena fröken i morse att han inte vill gå dit pga det. Hon sa att det börjat urarta lite men att de verkligen försöker få styr på det... Om jag uppfattade det hela rätt. Trist det där.

Själv är jag helt seg i huvudet, men hoppas på att det ska bli bättre. Har ont överallt pga att jag tränar på morgnarna (inte idag dock). Men jag gör mina ryggövningar och lite andra boll-övningar och tydligen är de ganska effektiva/jobbiga för jisses vilken träningsvärk jag får. En kvart varje morgon är ju inte så mycket tid att lägga. Fast jag får nog ta det varannan dag istället känns det som :-).
Blev lite småchockad över min svaghet och dåliga rörelseförmåga när vi var på kalaset hos Martin, så kände att jag måste ta tag i att försöka bli lite mer rörlig och få lite mer muskelstyrka. Så jag jobbar på det nu, hehe. Och som alltid när man börjar träna så känns det som att man håller på att bli sjuk. Ibland undrar man om träning verkligen kan vara bra när man blir sjuk varje gång man börjar? Brukar oftast bli typ förkyld. Men det är ju inte bra att inte kunna röra sig som man borde heller :-).

Ernst är här och det är mysigt att ha en vovve att klappa på. Saknar Oscar dock :-(.
Elliott önskar sig en hund i födelsedagspresent, hehe. Det kommer han inte att få.

Inga kommentarer: