onsdag, maj 28, 2014

Jobbig natt och bra Spa-dag (89/100)

Oj vilken jobbig natt jag hade... Först kunde jag inte somna, när jag sen äntligen lyckades somna så drömde jag en mardröm (såklart en kräk-dröm eftersom det är vad mina mardrömmar handlar om nu för tiden) och när jag vaknade ur den med bankande hjärta och helt speedad så kom Elliott in och la sig. Det var skönt för då slappnade jag av och somnade nästan. Då vaknar Elliott och gråter för han har så ont i sitt ben och i sin arm. Han kunde inte ens böja benet och knappt röra armen, stackaren. Så jag gav honom alvedon och tröstade honom och klockan var 04 och han fick spela lite iPad och sen läste jag två böcker för honom. Sen sa han att det gjorde pyttelite mindre ont och jag var så trött så jag orkade inte läsa mer. Vi lyckades somna till slut båda två. Men för min del var det inte många timmars sömn i natt. Och jag tyckte så synd om Elliott. Men han har haft det här en gång förut. Och då gick det över av sig själv.

Elliott kunde inte gå alls på benet på morgonen så han fick vara hemma från förskolan. Jag gjorde pannkakor till frukost och sen hade jag ont i magen hela förmiddagen. Elliott skötte sig själv mestadels och jag jobbade undan det jag behövde. Sen satte vi oss och byggde lego. Michael var på jobb och kom hem med pizza till Elliott. Vi körde Elliott till mina föräldrar där han skulle vara på eftermiddagen. Michael skjutsade mig till Arlöv och jag gick till Catta och vi tog deras bil och körde till Ystad för lite SPA.

Här är jag nu, Catta och jag är i vårt rum och kollar på TV efter att ha spa:at hela eftermiddagen. Det är ganska kallt här så det var många bastubesök :-D. Jätteskönt i bastu ju! Så jag har läst och vi har pratat och haft det lugnt och skönt. På kvällen åt vi trerätters och det var supergott. Speciellt förrätten! Så det har varit en väldigt trevlig spa-vistelse hittills.
Efterrätten
Messade med Elliott och med Michael och Elliott hade inte så ont längre så det var ju skönt att höra. Hoppas att det går bort helt i natt.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Stackars Elliott. Växtvärk kanske?
Meeen nu har du väl allt fuskat med dina hundra inlägg. Hoppa över 88 på det där viset ;)

Kattalena sa...

Hehe, hoppsan! Tack! Jag har ändrat numren nu :-D.
Ja, antar att det är växtvärk, eller överansträngning av musklerna på något sätt? Hade det varit växtvärk så säger de att det är båda benen som får ont, inte bara det ena. Men det verkar ju sannolikt att det är det. Nu är han helt bra i benet i alla fall, bara lite ont i armen kvar :-)