fredag, maj 30, 2014

Plantskolesafari (91/100)

Bästa Åbergs
Idag har vi varit på plantskolesafari Åsa och jag. Det var jättemysigt! Vi hade riktigt fint väder och tog det väldigt lugnt. Vi var på Tirup, Flyinge och Åbergs. Alldeles lagom! Jag köpte en uppstammad krusbärsbuske och lite lejongap och några blommor som tål norrläge att ha på loftgången.

Vi åt på Blentarps byakrog. Jag tog dagens men ångrade mig ganska mycket när jag såg Åsas goda middag... lammfilé...
Åsa och hennes goda mat!
På Åbergs så fikade vi också. Vi hade en mycket trevlig dag!

När jag kom hem var maten i kollektivet redan serverad så jag satte mig för att äta när jag burit in lite växter. Elliott och Ida lekte på lekplatsen bredvid. Sen följde de med upp till mig och vi började fundera på och förbereda lite inför morgondagens kalas. Vi är inte speciellt planerade och det får bli som det blir :-). Det kommer 7 barn förutom Elliott och vi har nog kommit fram till att tårta och glass räcker. De kommer knappast att hinna äta någon mat också. Elliott ville först att vi skulle göra pannkakor, men sen ångrade vi oss tror jag. Vi har inte helt bestämt allt än :-D.

Jag försökte festa till det lite genom att sätta upp två girlanger i alla fall och gottepåsarna är fixade och klara. Det blir fem flickor och tre pojkar. Jag hoppas att de kommer att ha kul! Och att vi får gjort vad vi ska imorgon innan det är dags. Elliott var kramig och gosig hela kvällen. Bästaste pojken! Hoppas att han får roligt imorgon!

Nu ska jag gå och nanna! Sov som vanligt som en kratta natten till idag. Kunde absolut inte somna, så fort jag lägger huvudet på kudden blir jag helt speedad och hjärtat slår. Kanske omedvetet psykiskt framkallat, rädd för att inte kunna somna och så blir det så att jag inte kan det? Eller så har jag för hög dos levaxin? För handflatorna var sååå varma i natt och det har de varit förr när dosen varit för hög. Behovet verkar ju ändra sig stup i kvarten, men jag var nyss på kontroll så det borde vara ok? Får ringa och prata med min läkare på måndag tror jag. Så jag kan sova normalt igen snart.

Inga kommentarer: