lördag, maj 31, 2014

Kalasdag (92/100)

Idag var det dags för Elliotts barnkalas. Det var faktiskt himla kul! Det trodde jag inte att jag skulle tycka :-D. Men barnen är så gulliga och de verkade ha roligt. Först tänkte jag att oj, hur ska vi kunna roa dem i två timmar, men tiden bara flög iväg och vi hann inte ens med fiskdammen innan kalaset var slut, hehe. Inte blev det några foton, kamerans batteri tog slut och jag hann ändå inte med att fota.

Jag stekte lite prinskorvar och köttbullar, så det skulle ha lite grund innan tårta och glass. Det var tur att jag gjorde det för oj så populärt det var. Jag hade skurit allt i småbitar och satt små cocktailpinnar i dem (några med flaggor, några med lite annat mönster och så vanliga tandpetare). De åt upp allt jag hade ställt fram så jag tillverkade några fler under tiden :-D. Roligt!

Sen var det tårta och glass med tillbehör, då det är flera som inte tycker om tårta men Elliott ville ju ha prinsesstårta så det fick bli lite av båda. Och så gjorde vi chokladfontän att doppa jordgubbar och banan i. Vi lekte några lekar (spinna flaskan och ge sin present & dans-stopp). De fick göra vars ett godisarmband också. Men i övrigt lekte de på bra själva. Jättekul var det i alla fall. Men jag var ganska trött efteråt.

Ida stannade kvar efter kalaset. Vi hann inte leka charader på kalaset så vi körde det Ida, Elliott, Michael och jag. Det var jättekul tyckte de! Jag tog mig till Ica och köpte lite lammrostbiff som jag lagade när jag kom hem. Idas mamma och lillebror kom upp och fikade på prinsesstårta/glass medan vi andra åt middag. När de hade gått hem tog vi det väldigt lugnt och kollade på en film. Sen var det dags för Elliott att nanna.

Han har lekt med sina nya presenter. Lego, plusplus mm. Han har ingen brist på saker att sysselsätta sig med här hemma för tillfället, vilket ju är jätteskoj.

När vi ska sova så pratar vi om Oscar och hur mycket vi saknar honom. Elliott har nu döpt sina två tyghundar till Oscar och Ernst. Och dem sover han nästan alltid med när han är hos mig.

Inga kommentarer: