onsdag, maj 21, 2014

Parenthood (82/100)

Jag gillar verkligen serien Parenthood. Är glad att jag hittat den :-)
Annars har det mest varit jobb idag. Jag blev klar med alla bolagens inkomstdeklarationer, resultatet för april och egentligen allt jag hade på min lista för idag.
Inte för att jag är ikapp för det, men kändes bra att det jag planerat att göra idag blev gjort!

Sen har Elliott och Ida varit här och lekt på kvällen, de har skiftat lite mellan Michael och mig.
Jag plockade undan lite inne (otroligt så snabbt det blir högar med grejor på fel ställen och damm på alla hyllor mm) och fixade lite på balkongen ute. När det var läggdags för Ida och Elliott gick Ida hem till sitt och Elliott sover hos Michael i natt.
Jag planerade lite inköpslista inför lördag och kollade på Parenthood samtidigt. Jag har varit dålig på att ta tag i det där med planering inför lördag alltså...
Ska bli spännade att se om jag kan lyckas göra en tårtbotten i denna ugn som jag har här. Det skulle vara första gången jag lyckas med det i så fall, hehe. Funkade inte i mina föregående ugnar. Om man nu får skylla på ugnen. Lyckas det inte här heller så kanske inte ugnen varit problemet ;-)

Skönt att det ska vara varmt ute imorgon också, för då ska vi åka till Köpenhamn med jobbet. Först ska vi till det danska kontoret och sen till tivoli. Det ser jag fram emot! Dagis är stängt och Elliott ska vara med mina föräldrar hela dagen, det ser han fram emot :-)

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Det är hög tid att påbörja nästa bokcirkelbok nu om jag ska hinna läsa klart den!


Inga kommentarer: