måndag, maj 19, 2014

Lång men trevlig jobbdag (80/100)

Idag var vår VD på kontoret och vi gick igenom halvårsresultatet. Men först började vi med en lunch på Operagrillen. Där tog jag en räkmacka och jisses vad den var stor! Fylld med färska räkor. God var den men jag orkade inte äta upp hela.
Räkmackan
Sen satt vi med resultatet hela eftermiddagen och var klara först på kvällen. Det var en bra genomgång. Vi gick ut och åt efteråt, på Grappa. Hur gott som helst och oerhört trevligt! Satt ute hela kvällen. Väldigt mysigt på Lilla Torg.
Osttallrik
Kom hem sent och jag har inte träffat Elliott sen i morse, men har pratat med honom i telefon innan vi gick ut och åt. Finaste gubben, saknar honom!

Imorgon ska vi på informationsmöte gällande förskoleklassen. Vi körde förbi skolan som vi tror att han ska gå på idag. Den låg hur långt bort som helst kändes det som. Jag hoppas att det INTE är där han ska gå. Vi är osäkra på om han hamnar på skolan eller i barackerna som ligger närmare. Så det blir spännande att få veta var det är. Imorgon är det även kvartssamtal på förskolan.

Nu är det verkligen läggdags för mig. 

Inga kommentarer: