tisdag, maj 06, 2014

jobb mm (67/100)

Idag har det gått i ett. Jag jobbade hemifrån och jag hann inte ens äta lunch så mycket det var att göra hela tiden. Jag var verkligen superfokuserad och snabbjobbande och ändå hann jag inte med det jag föresatt mig innan det var dags att hämta Elliott på förskolan. Jag snabbtinade lite räkor som jag slängde i mig innan jag hämtade Elliott.

Vi gick hem och spelade lite wii och sen skulle jag köra Elliott till mina föräldrar för passning under kollektivets husmöte (föreningsstämma). Ida kom precis innan vi skulle gå iväg. Hon fick också följa med till mina föräldrar. När vi kom dit gick barnen ut i trädgården och hoppade på studsmattan. Hu vad kallt det är alltså, ingen vårvärme inte. Jag beundrade mina föräldrars söta lilla gräsklippare som gick in i sitt eget bo och ställde sig efter att ha klippt gräs en stund :-D. Roligt! Beundrade även en hibiskus med otroligt fin orange färg! 

Jag körde till mötet och var med på alla punkter där jag själv var tvungen att prata en massa. Och det bjöds på mumsiga hembakade kanelbullar i pausen. När mina punkter var klara var klockan över halv åtta så då gick jag iväg och åkte till mina föräldrar för att hämta de små som inte alls ville åka hem. Men jag fick med mig båda till slut :-). 

Sen var det bara att gå upp i lägenheten och plocka undan lite disk sen igår och sen natta sötnosen. 

Nu ska jag lägga mig i tid, sover som en kratta gör jag för det mesta så förväntar mig inte någon god natts sömn. Men tänkte läsa en stund i alla fall. 

Ser fram emot att jobba mer imorgon, har så mycket att göra och idag flöt det på även om jag inte hann allt. Så hoppas på samma flyt imorgon. Resten av veckan jobbar jag som vanligt på kontoret. Men det är himla bra att jobba hemma lite då och då. Blir lite mer koncentrerat jobbande, man kan sitta med sina excelfiler och grotta ner sig i dem... hehe.

Inga kommentarer: