fredag, april 04, 2014

Friday friday (35/100)

I morse fick Elliott sin discokula och vi kollade på kläderna som jag köpt till honom. Han blev glad för discokulan. Men vi vet inte riktigt var vi ska ha den. Sen åkte vi till förskolan. Jag bad honom se ut som en "Minion" - från "Dumma Mej". Det är en bild på en duschtvålsflaska som han härmar. Han är så himla söt!
Världens finaste pojke härmar en "minion"
Sen var det jobb. På lunchen gick vi till Rosegarden. Jobbade vidare på eftermiddagen. Sen var det dags för afterwork med Åsa, Becka och Ingrid. Vi var på St Gertrud och det var en riktigt fin buffé som serverades till drickat. Vi pratade, åt, drack och hade trevligt! Sen gick vi allihop till stationen (som ju blivit jättefin, jag har inte varit där sen de byggde om). Åsa gick till bussen, Becka, Ingrid och jag tog tåget.

Väl hemma satte jag mig och kollade på TV lite, sen hämtade jag Oscar och gick en promenad med honom. Nu är jag trött!

Jag vill till Ullared igen, så kul ju! Och det var en himla mysig dag! Men det är nog ett halvår minst till nästa gång :-D

Häromdagen klippte jag Elliott, han gillade det inte speciellt mycket när jag kom till luggen. Så det fick gå undan! Men det blev helt OK!

Funderar lite över vad jag ska ha på min balkong.
Kanske en sån här som vindskydd? Kan man hänga massor av krukor på. Roligt ju!

Kanske en stol eller två?

Inga kommentarer: