torsdag, april 03, 2014

Väldigt lyckad Ullaredsdag! (34/100)

Idag har mamma och jag varit i Ullared. Det var hur kul som helst! Jag köpte också hur mycket som helst... Men väldigt bra grejor, mycket lego och mycket kläder... Discokula till Elliott, Angrybirdslakan, ljusslinga (solcell) till balkongen mm mm.

Bilfärden dit gick som en dans och vi stannade och fikade på Hallandsåsen. Vi delade en tekaka med ost och så en toscakaka. Vi tog det hur lugnt som helst hela dagen och hann med precis allt vi ville. Vi pausade med lite lunch (spätta) på Gekås och på hemvägen åkte vi in om laxerian.
Tre små laxdelikatesser som jag valde
Det var jättegoda laxdelikatesser! Men romskålen var lite torr, så den fick jag gå och byta. Fick en  bättre samt två chokladbitar som kompensation också :-). På hemvägen därifrån så satte vi på ett sommarprat med Ann-Louise Hansson vilket var kul att lyssna på och vägen hem gick väldigt snabbt!
Jag fick med mig en "wii party" som Elliott och jag ska dansa till, hehe.

Jag hann hem innan Elliott lagt sig och sötskrutten sover hos mig, så jag har just nattat honom. Nu ska jag packa upp alla kassarna från dagens shopping. Sen får jag nog också ha köpstopp (som vissa andra). Nu har jag köpt så det räcker för hela året :-D

Inga kommentarer: