torsdag, april 24, 2014

Blommor och god mat (55/100)

Idag satte jag igång att jobba direkt på morgonen här hemifrån med ett litet avbrott för att lämna Elliott på förskolan. Strax före 09 åkte jag iväg till Lidl för att kolla in pelargonerna. Mamma var också där för att köpa några. Vi letade upp riktigt fina exemplar (köpte två boxar till Åsa också). Själv köpte jag rosa hängpelargoner, rosa vanliga pelargoner och jordgubbsplantor. Mycket nöjd!

Åkte till jobbet och idag hade jag lunch med mig. Det var tacokryddad köttfärs och till det hade jag en sallad på tomater, gurka och get-fetaost. Jättegott faktiskt! Jag fick gjort en hel del idag och jobbade på när alla andra gått hem. När jag var klar med likviden så åkte jag hem till mina föräldrar. De hade hämtat Elliott på förskolan idag. Och jag föreslog en Kretaresa i sommar :-).

Mamma hade bakat foccacia som var så himla gott och vi åt pate med cumberlandsås och cornichons till förrätt och sen pastasallad med massa gotter i (oliver, salami, lufttorkad skinka, fetaost mm).
Fick även gorgonzola och getost efteråt. Mumsigt alltihop! Mätta och belåtna åkte Elliott och jag hem. Då var det läggdags för den lille och vi läste två sagor ur tjocka sagoboken.

Imorgon är det fredag och det ska bli skönt med lite helg! Jag behöver VERKLIGEN städa här hemma. Det är väldigt dammigt och stökigt. Jag är hur stökig som helst av mig har jag märkt :-D.
Lägger inte saker på sina rätta platser, det får jag skärpa mig med alltså för jag hittar ju ingenting.
Ska bära ner en dörr och fyra vitrinskåpsdörrar till förrådet där nere också. De är väldigt ivägen här.

Jag har börjat rygg-träna på morgonen. Det hoppas jag ska göra nytta så småningom. Det är otroligt så stel jag är och otränad. Får försöka göra lite varje dag. Om inte annat så i alla fall stretcha...
Catta berättade att sen hon börjat på yogan så är hennes kropp så mycket bättre och hon har lärt känna den och vet vilka muskler hon ska använda osv. Lät himla bra. Men jag är alldeles för ovig och lat för yoga. Tyckte det var hur jobbigt som helst det pass jag var med på. Men att hitta något bra att träna på här hemma hade varit super... Synd att jag inte har plats för trampmaskinen. Den hade varit bra att ha. Den står nu i gemensamhetslokalen, men det känns lite jobbigt att gå dit och träna. Fast i och för sig kanske det inte behöver vara så jobbigt? Tjugo minuter på trampen varje dag hade nog gjort nytta.
Men jag ska ju snart börja cykla till jobbet. Det blir ju en daglig dos motion. Måste bara hitta öronmuffar först, för får alldeles för ont i öronen om jag ska cykla utan...

Inga kommentarer: