onsdag, april 23, 2014

Goda pajer (54/100)

Idag var Elliott redo för förskolan igen :-). Han blev hämtad av Eriks pappa som lämnade dem. Jag jobbade hemifrån och hade en bra jobbdag! På lunchen var jag på Emporia och handlade till kvällens matlagning. Michael som skulle till Apple butiken åkte med och vi lunchade på Sultan Palace som nyss öppnat på Emporia. Hemma igen fortsatte jag med jobbet. Avslutade vid 16 för att göra pajdeg och sen till matsalen för att laga mat med mitt lilla snälla matlag. Det är så lugnt & lätt att laga mat med dem.

Vi gjorde getost & grillad paprikapaj, den blev hur god som helst! Och så gjorde vi tacopaj. Vi hade majs, gurka och sallad med fetaost och mozzarella i till. Mums mums!
Michael hade hämtat Alex och Sebastian samtidigt som Elliott på dagis idag och de hade cyklat hem med lådcykeln. Verkade vara uppskattat. De kom ner på middagen och de var så söta barnen, gulliga mot varandra. Sen kom Alex & Sebastians pappa och hämtade dem.

Mitt matlag o jag städade klart i köket och sen gick jag upp till mig och jobbade en timme. För jag ville bli klar med det jag inte hann göra klart innan jag gick ner och lagade mat. Och nu ser jag ett avsnitt av "Glee".

Inga kommentarer: