tisdag, februari 18, 2014

Liten uppdatering

Söndag:  
Elliott & jag hade en mysig dag. Vi åt frukost hos Michael och sen gick jag över till mig. Elliott kom över lite senare, precis innan vi skulle åka för att fika med Helene.
Vi körde till Triangeln och mötte upp Helene. Elliott ville absolut ha chilicheese så vi gick till BK och köpte det först. Sen gick vi till en leksaksaffär där Helene köpte en burk slime till Elliott. Sen hittade vi ett bra fikaställe och Helene och jag tog vars en kycklingsallad med getost och rödbetor, Elliott tog varm macka med ost o skinka. Vi satt och pratade och fikade och hade det finfint. Jag tog en äpple-&kanelmuffins också :-).

När Helene gick hem så gick Elliott och jag till Clas Ohlsson och köpte en glödlampa. Mamma ringde och samtalet bröts när vi gick till bilen (i parkeringshuset). Så vi åkte hem till mina föräldrar på hemvägen. Tor var där och hälsade på. Pappa, Tor och Elliott spelade kort, mamma och jag satt i köket och fikade på mumsig äpplekaka och te. Plötsligt kom jag på att jag ju bestämt möte med en i kollektivet kl 16 så jag fick ila iväg snabbt! Elliott ville stanna kvar hos mina föräldrar under tiden.
Mötet tog en timme och sen åkte jag tillbaka till mina föräldrar :-). Då ringde en annan från kollektivet och undrade om jag kunde komma och prata med förre kassören och gå igenom bokslutet lite. Vi bestämde senare på kvällen. Jag ringde och beställde sushi, Elliott och jag hämtade med oss det hem (Elliott var supersugen på sushi).

Vi åt sushi hemma hos Michael och den var helt OK, men den i Limhamn är godare (den hade tyvärr stängt på söndagar). Elliott stannade hos Michael när jag gick och pratade bokföring. Det tog sin lilla tid, men det var bra och informativt. När det var läggdags för Elliott så gick jag därifrån och hämtade Elliott hos Michael. Vi gick hem till mig och Elliott lekte en stund på sitt rum (som jag äntligen fått nästan helt iordning. Bara sänglampa och taklampa och gardin kvar att sätta upp. Han är så gullig Elliott, han utropade "så fint rum! Tack mamma!" Och gav mig en kram! Jag är så glad att han gillar sitt rum :-D! Och att han är så himla glad och fin! Underbara pojke! Han verkar än så länge helt opåverkad av att Michael och jag bor i olika lägenheter. Men så träffas vi ju mycket också :-). Skönt är det i alla fall att det fungerar så bra!

Vi läste bok och Elliott somnade sött i sitt rum. Jag la mig samtidigt och fick läst rätt så mycket innan jag somnade. Hade ont i tum-roten hela dagen och kvällen.

Måndag:
Jag jobbade hemifrån. Tänkte ta det lite lugnt också men det blev det inget med sig för det var massor att göra med både det ena och det andra och speciellt med kollektivgrejor som inkräktar lite väl mycket på tiden. Så jag hintade till valberedningen att jag kanske inte vill vara kassör framöver, även om jag vet att det ju faktiskt inte är framåt det kommer att bli så mycket utan att det är det som borde ha blivit gjort innan som gör att jag har så mycket med det nu. Jag såg att Becka och Josephine var hos Beckas mamma här tvärsöver så jag gick dit och sa hej till dem :-D. Sen gick jag hem och fakturerade hyror...

Michael hämtade Elliott och en timme senare ringde Elliott på min dörr och ville spela Mario på Wii. Det fick han såklart, kul att han kom över. Glad och nöjd, hade haft det kul på förskolan. Sen gick vi allihop och åt i matsalen, det var chiliconcarne med öl i. Mycket gott! Efteråt gick jag hem och Elliott sov hos Michael. Jag gick ut med Oscar och sen satte jag på TV:n och såg Sherlock och The Fall och sen var klockan mycket och det var dags att nanna.

Tisdag: 
Vi lämnade Elliott på förskolan, sen var det jobb hela dagen. Massor att göra.
Tog tåg och buss och gick hem till Michael och Elliott som hade lagat spagetti med köttfärssås. När jag ätit klart satt jag en stund i soffan med Elliott och sen gick jag till styrelsemöte på kvällen. Det varade i lite mer än 2 timmar och var ett bra möte. Efteråt gick jag och hämtade Oscar för kvällspromenad och passade samtidigt på att att säga godnatt till Elliott som hade gått och lagt sig. Min fina goe påg! Gick ut med Oscar och sen hem och fixade lite med kollektivbokföringen. Saknar min lille påg. Imorgon sover han hos mig igen, längtar...
Tummen känns förresten mycket bättre! Himla bra ju! Och förkylningen är nästan helt försvunnen.


Inga kommentarer: