söndag, februari 16, 2014

Ren bil, simning, förkylt och ont

Fredag:
På eftermiddagen på jobbet fick jag enormt ont i handleden så fort jag rörde vänster tumme. Och även när jag skrev på tangentbordet. Alltså samma hand som jag fick kortisonsprutan. Jag kunde bara jobbba med en hand hela eftermiddagen och jag jobbade till halv sex så det var lite jobbigt faktiskt.

Jag hann precis till matsalen vid 18 där vi fick fläskfilé med hasselbackspotatis och svanpsås. Och till efterrätt jordgubbs- och chokladtårta. Jag hade absolut ingen smak så det var ju lite synd. Men det verkade gott! Det var ju alla hjärtans dag också men det märkte jag inte speciellt mycket av, hehe. Men jag gav Elliott chokladhjärtan och en pysselbok. Han blev jätteglad, sötnosen!

Michael och Elliott följde med hem till mig och vi kollade film och hade fredagsmys med chips och dippa. Det smakade inte heller någonting så jag åt inte så mycket. Elliott sov hos mig och jag la mig samtidigt som han la sig. Kände mig förkyld och trött och det värkte i tumfästet...

Bilen blev förresten finfint städad i torsdags, ser nästan som ny ut! Så nu är det tid att ta tag i att fixa bilklädse så vi inte förstör originalklädseln mer än vi redan gjort.

Lördag:
Jag frågade Elliott om vi inte kunde skippa simningen eftersom jag fortfarande kände mig förkyld. Men han ville så gärna gå så... Vi steg upp kl 07, åt frukost och pysslade här hemma till halv nio då i åkte iväg till simningen. Det var kul även denna gång! Elliott kunde nästan göra arm- och bentagen. Men vi får öva lite mer hemma tror jag. Helt lätt är det verkligen inte!

Efter att ha duschat så åkte vi till Emporia och köpte perent till Sebastian, vars kalas Elliott skulle på redan halv tolv. Vi köpte med tre fastlagsbullar och så åkte vi hem och skrev på kort och sen var det iväg på kalaset. När Elliott var på kalas åkte Michael och jag och handlade på Ica. Sen hem och fixade lite (jag tömde diskmaskinen och plockade undan lite). Vi åkte och hämtade Elliott och så gick vi ner och tittade på vattnet en sväng. Sen hem igen.
Liten promenad
Elliott var hos Michael och jag var i min lägenhet och försökte plocka undan lite grejor. Blandannat tog jag tag i Elliotts rum och strukturerade upp det lite. Skönt! Det har jag velat göra länge.

Gick över till Michael och vi lagade Flygande Jacob och åt. Sen gick jag tillbaka till lägenheten och fortsatte mitt pysslande. Har inte hunnit städa men det var skönt att bara skrota omkring och sätta upp lite saker och plocka iordning. På kvällen gick jag över till Michael igen och vi åt fastlagsbullar och sen tittade vi på Shrek 4 och åt lite ostbågar. Michael nattade Elliott. Jag hade sprängande huvudvärk (troligtvis bihålorna) och superont i tumfästet. Kände mig väldigt eländig. Gick ut med Oscar och pratade med Catta i telefon samtidigt. Sen kollade Michael och jag på Modern Family och sen släpade jag mig hem och tog en nattpanodil och gick och la mig (tidigt). Hade ont och ont. Är så glad att jag inte har huvudvärk så ofta, för usch vad jag tycker illa om det!

Söndag:
Nu vaknade jag i alla fall utan ont i huvudet och nästan inte förkyld! Fast jag har fortfarande jätteont i tummen. Tummen oroar mig dock lite, för hur ska jag kunna jobba om det ska vara sådär? Gör ont ända upp i halva armen... Den får vila idag också och så får jag hoppas att det går över.

Dagens plan är att Elliott och jag ska träffa Helene på en fika i stan. Det var jättelängesen jag träffade/pratade med Helen (typ en och en halv månad sen) så det ska bli skoj. Efter det har vi mest tänkt skrota hemma i lägenheten hoppas jag. Så jag får ordning någonting och det är ju så skönt att få ta det lite lugnt här hemma :-).

Inga kommentarer: