lördag, januari 18, 2014

Idag en lördag

Idag har vi varit på simkurs. Den började tidigt, redan kl 09. Det var skoj! Elliott hade roligt och nu ska han få lära sig bröstsim. Duscha på offentliga ställen är inte min favoritgrej om man säger så, men men, det är roligt att bada i alla fall…

När vi kom hem så gick Elliott till Michael. Jag åkte och handlade. När jag kom hem så kom Elliott till mig och så kom Erik och hälsade på oss. Vi spelade spel och fikade och så lekte de. De var även hos Michael och lekte kurragömma :-D. Eriks föräldrar kom hit och hämtade honom och stannade och pratade en stund. Erik hade visst kräkts på onsdagen och varit hemma från dagis på torsdagen. Hade jag vetat det hade jag ju behövt vara orolig sedan dess. Så det var nog bra att jag inte visste något :-)

När de hade gått hem så ringde mamma och berättade att pappa blivit inlagd på akuten för hjärtat. Han har haft ont ett tag och nu gjorde det ont även vid vila. Så vi hämtade mamma och åkte allihop och hämtade upp pappas bil (som stod vid vårdcentralen) och sen till akuten och hälsade på honom. Han fick lite tidningar att läsa och trodde att han snart skulle komma hem igen. Han lovade att ringa om han behövde bli hämtad.

Vi skjutsade mamma hem och sen var vi hos Michael och åt tacos, kollade en barnfilm och åt ostar & salami. Mamma ringde och berättade pappa skulle stanna kvar på sjukhuset tills på måndag, för att göra undersökningar. Skönt att han är under observation. Nu hoppas jag att de kan hitta på något bra så han slipper ha ont och det inte blir något värre av det.

Jag somnade nästan i soffan hos Michael så jag sa godnatt till min fina sötskrutt och sen gick jag ut en kvällsrunda i blåsten med Oscar. Nu är vi hemma och jag ska försöka lägga mig tidigt.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad klokt av honom att åka in! Min envisa pappa gick ju en hel höst innan han till slut fick en hjärtinfarkt. Nu gick ju det turligt nog bra och han mår prima efter by pass-operationen som gjordes då. Men själva hjärtattacken hade ju kunnat undvikas om han åkt in i tid. Tänk om det hade hänt när vi var på Azorerna någon månad tidigare. Eller ännu värre när han var själv i skogen...
Hoppas att de hittar något som går lätt att fixa till!

Kattalena sa...

Så dumt och synd om din pappa, men skönt att han har återhämtat sig helt! Bypassoperation är ju ganska krävande. Och ja usch så hemskt om det hade hänt när ni var ute och reste, eller något annat felaktigt tillfälle! Skönt att det gick bra!
Och gällande pappa så är jag väldigt glad över att han åkt in till sjukhuset innan det gått för långt och jag hoppas verkligen att de tar väl hand om och undersöker honom noga.