måndag, januari 20, 2014

Och så var det redan måndag!

Idag har det varit ett riktigt busväder! Det blåste isande vindar och var så kallt att när jag skulle lägga några få brev i brevfacken så tappade jag i stort sett känseln i fingrarna. Usch! Tycker att det där blåsandet kan lägga ner nu faktiskt :-)

Jag var trött och hade ont i huvudet idag, så jag gick till träningen och sa att jag inte orkade träna. Så vi pratade och gick igenom lite vad jag ska göra hemma framöver. Sista gången jag skulle gå på träningen, vilket känns skönt. Blir så stressigt att springa iväg från jobbet stup i kvarten. Men jag ska göra övningar hemma istället. Det blir nog mycket bättre! Sen tog jag blodprov.

Igår var Elliott och jag med Catta och Nea på Disney on Ice. Vi tog bussen dit och det började vid 11. Hade det inte varit för den gräsliga musiken och enorma ljudvolymen så hade det varit riktigt bra! Men jag blev helt slut i huvudet av allt ljudet. Det blev Nea också så Catta gick iväg med henne efter en liten stund. De gick till Emporia och köpte hörselkåpor och kom tillbaka efter pausen. I pausen sa jag till en av vakterna att de borde sänka ljudet och faktiskt var det lite lägre till nästa del. Elliott tyckte att Disney on Ice var toppen :-D
Bilar på isen
Efteråt tänkte vi gå och äta någonstans men det var miljarder människor och barn som tänkte detsamma, så vi gav nästan upp. Men så gick vi till Mc Donalds och lyckades hitta några platser och hann få en liten pratstund, så det var ju trevligt!

När jag kom hem så ringde jag mamma och sen hämtade jag henne och vi åkte och hälsade på pappa. Vi stannade lite mer än en timme och fikade på te och pratade. Det var trevligt! Han har nog tråkigt där, det är inte mycket man kan hitta på, men mamma tog med datorn så jag hoppas han lyckats koppla upp sig på patientnätverket. Då kan han ju sysselsätta sig lite bättre i alla fall. Och det är först i morgon tisdag som de kommer att göra någon undersökning. Idag blev det inte tillfälle att hälsa på, först sa de att han skulle flytta till en annan avdelning men han fick visst stanna kvar på samma :-). Jag hoppas hälsa på imorgon!

Efter att vi hälsat på pappa så åkte mamma med mig till IKEA och hjälpte mig att bära byrå och stolar. Supersnällt och jättebra ju! Michael kom också och hjälpte till att lyfta när vi kom till vårt hus. Jag skjutsade mamma hem efteråt, sen åkte jag till Michael och Elliott och åt lite nudlar med kyckling. Vi delade ut julklappar till varandra och jag fick en raclette-grill :-D. Elliott fick ett legoprojekt som han startade på meddetsamma. Idag har han nästan byggt klart det helt. Han behöver i stort sett ingen hjälp alls längre. Lego är toppen tycker jag, blir så fina grejor och är roligt att bygga med!
Legohuset
Efter att vi öppnat paketen igår så åkte jag iväg till meditationen. Den var otroligt bra denna gång. Blev väldigt avslappnad och det behövdes. Det är lite mycket och stressigt överallt så är inte i bästa form just nu. Men jag skruvade i alla fall ihop mina fyra stolar när jag kom hem efter meditationen. De var fina! Och jag hoppas att de är sköna :-D.

Nä nu börjar klockan bli mycket. Elliott sover sött och nu ska jag också gå och lägga mig. Hoppas vakna pigg och alert imorgon. Hehe.

2 kommentarer:

Petra sa...

Oj vad han är duktig, Elliott, som kan bygga Lego efter ritning så bra! Det klarar/vill inte Alex ännu. Men han bygger jättestora egna grejer (om än helst med Duplo Legot.

Tack för de fina orden i min blogg förresten! :-)

Vad härligt det är att läsa att separationen går så bra och att du verkar trivas med det nya livet!

Kattalena sa...

Hejsan! Ja, han är verkligen jättebra på att bygga lego nu :-). Och duplo gillar han också att bygga med på fri hand! Jag har inte så mycket duplo hemma tyvärr, men hade jag haft det hade han nog byggt massor med det också, blir ju stora fina grejor av det.

Ja, det är himla skönt att det hittills har gått så smidigt! Och att vi trivs här så bra! Och tack!