söndag, december 15, 2013

Fullmatad dag

Idag vaknade jag kl 07 och tänkte oj vad jag sovit länge. Så jag gick upp. Det visade sig dock att jag tittat på klockan som fortfarande har sommartid, så hon var bara 06… Jag satte mig och pillade med foton och försökte få ihop en fotokalender för nästa år. Sista dagen idag för att få beställningen i år.
Och det gick sådär. Har så himla dåliga bilder i år. Så det fick bli lite gamla bilder också. För att fylla upp :-).

Elliott kom ut till mig en timme senare och ville lösa korsord och var hungrig. Vi gjorde rostad macka. Hans favorit just nu är rostad macka med smör, ost och rostad lök på :-). Plötsligt var klockan massor och det var dags att åka till dansen, vi hämtade mamma på vägen. Det var uppvisning idag och det var jättekul! De är två grupper. I Elliotts grupp var de bara 3 st idag. Hehe. De dansade så fint så! Jättesvåra danser. Michael var också med men vi släppte av honom hemma på väg tillbaka från dansen. Sen hämtade vi pappa för att åka till Nalles julkonsert på Konserthuset. Jag hade kokt ägg på morgonen så Elliott skulle ha något att äta efter dansen (han blir alltid hungrig efteråt). Men så hade jag glömt det hemma, alltså åkte vi hem igen och hämtade det innan Nalle.
Michael stoppade in en flyttkartong i bilen och vi lämnade den vid kollektivhuset, där Michael tog hand om den (han cyklade dit) och vi körde iväg när han tagit emot den.

Vi satt längst fram på Nallekonserten, väldigt nära luciatåg och tomtar. De sjöng så himla fint!
Det fina luciatåget (vi satt väldigt nära)
Catta, Nea och Anastasia var också med på konserten. Efteråt åkte mina föräldrar, Elliott och jag upp om lägenheten och tittade, pappa hade inte varit där förut. Och han precis som två andra, hisnade över den höga höjden. Man går liksom på en gång mellan husen, som tydligen känns väldigt läskig om man är lite höjdrädd. Jag har inte ens tänkt på det innan :-D.

Släppte av Elliott hemma, körde mina föräldrar hem och sen tillbaka hem och gick och handlade så Michael och Elliott kunde laga lite lunch. Elliott och jag packade några lådor med grejor. Två lådor med saker från hans rum. Sen var det dags för meditationsavslut. Det var föreläsning, meditation och gottebord. Det var helt OK. Sista gången för terminen. Nu är det inte mycket kurser kvar, vilket känns väldigt skönt! Även om de är bra. Den nya meditationskursen jag började på var inte riktigt vad jag tänkt mig så den ville jag inte lägga tid på. Gick bara en gång. Kände att den fick prioriteras bort.

När jag kom hem från meditationen var jag hungrig. Jag trodde man skulle få lite mer mat, för så var det förra gången. Men det är visst olika på vår och vinter. På våren är det buffé med matiga saker, på vintern buffé med kakor och godis :-). Så jag köpte pizza och det ville Elliott också ha. Vi åt och sen var det dags att natta. Och då var Elliott för mätt och hade ont i magen. Så det blev en lång nattning med avbrott för toalettbesök, korsordspysslande mm och som slutade med att både Michael och jag fick lägga oss hos honom tills han somnade vid 22… Stackarn, han kommer att vara trött imorgon. Jag fick också ont i magen efter pizzan, dumt.
Vaknar säkert jättetidigt. Och därför bör jag verkligen skynda i säng nu. Klockan är hur mycket som helst och jag behöver också sova. Det är så fullt upp. Jag lovar mig själv att i nyårslöfte lova att inte boka upp mig så mycket nästa år. Jan-mars ska jag försöka hålla helt bokningsfria….
Jag ska även ge mig själv i löfte att laga mer mat… inte köpa så mycket hämtmat eller halvfabrikat.

Jaja, några bilder hinner jag inte med att lägga in idag. Kanske gör jag det imorgon?

Inga kommentarer: