fredag, november 29, 2013

Jobb jobb och åter jobb.


Nu har det varit väldigt mycket jobb här på sistone. I tisdags var det full rulle på jobb och jag sprang iväg och tränade på lunchen och sen var jag på lunch med Michael och vi fixade en ny mobil till mig och jag var på försäkringsbolaget och lämnade in papper och grejor osv. Det tog massor av dyrbar tid det här med att skaffa ny telefon alltså :-). Men HIMLA skönt att ha en igen!

På onsdagen var dagis stängt, vi hade glömt bort det så Elliott följde med oss till jobbet. Det gick jättebra! Och vid ett så lämnade Michael Elliott hos mina föräldrar, så han var där hela eftermiddagen. Vi kom dit efter jobb och jag hade massor kvar att göra på jobb men tog en paus. Så vi var hemma hos mina föräldrar och pratade och åt jättegod lax med vinsås och potatisgratäng.
Vi tog oss hem vid halv nio och då satte jag mig och jobbade. Jobbade till 01 på natten och skulle helst hållt på längre för det var så mycket kvar att göra men insåg att det började bli hög tid att nanna…

Och igår var det revision och fullt med frågor och jag försökte få ihop nya månadens bokslut samtidigt och det gick inte så bra för där var en massa strul. Så jag kom inte hem förrän strax efter 20 då jag busade lite med Elliott och sen nattade honom. Tog inte med datorn hem så jag inte skulle kunna jobba. Så en liten paus efter nattningen med TV-tittande blev det.

Idag känns det som min hjärna håller på att få kortslutning av allt som ska hinnas med här på jobbet på en gång. Det är revision och frågor, bokslut för oktober, styrelsemöte i ett av bolagen som behöver rapport och ordentlig genomgång, nya projekt som ska läggas upp, utredning av kostnadsreserver och intäkter och OMG allt på en gång. Skulle ha påbörjat årsredovisningarna också, men dit har jag inte alls kommit än.

Dessutom vaknade jag med en spänning i nacken av att jag legat fel på något sätt och det gör ganska ont så jag har tagit treo som hjälpt sådär.
Michael är SÅÅÅÅ snäll och hämtar lunch som jag kan äta på kontoret för jag har LOVAT Elliott att hämta på dagis idag så kan inte jobba till längre än 15.30. Men jag får väl jobba ikapp lite i helgen. Om det är någon tid över…

Nåja, snart är det jul och jag är ledig i 2 veckor :-)
Då ska jag iofs flytta… men det blir spännande och kommer säkert att gå finfint!

Här kommer en Bild som jag hämtat från Facebook, vet inte vem som tagit den, men personen i fråga har stickat en Whippet! Hur cool är inte den? Vill ha!!!!
Hur fin är inte denna????

2 kommentarer:

Anne Grethe sa...

Den var utrolig fin :) Bare å finne frem garn og pinner;)Men jeg tror ikke den ville overleve her i huset. Santo ødelegger alle kosedyr veldig fort, og denne fortjener å leve lenge :)
Grattis med ny mobil!

Kattalena sa...

Ja, jag önskar jag kunde sticka! Den är fantastisk! Oscar äter inga gosedjur så här hade den fått vara i fred :-D