måndag, november 25, 2013

Kalas

I söndags kom Elliotts kompis Erik och lekte kl 10. Medan de lekte så fixade jag en lussekattsdeg. Åsa och hennes familj tittade förbi, de fick lite grejor som vi inte behöver längre eftersom vi inte ska ha hus längre och de precis skaffat ett :-). Jag bakade en kladdkaka till kvällens kalas och sen rullade jag en massa lusselängder som Elliott, Erik och Emmi fick göra lussekatter av! De gjorde himla fina lussekatter och snabbt gick det! De rullade på utav bara sjutton. Hehe.

När Åsa och familjen åkt hem så gjorde jag nötchokladkakor och sen fick jag bråttom iväg på en kurs som jag skulle gå på för första gången. Mindfulness meditation. Jag var ute i sista minuten och var säker på att det var på Sofiepark. Men det var det inte! Så när jag kom dit så visste jag inte vart jag skulle gå eftersom jag INTE har någon mobil :-( (hur jobbigt är inte det!?). Men jag fick låna en telefon i receptionen och ringde Michael och han kollade på min dator och så att jag kunde få adressen dit jag faktiskt skulle.

Kursen var bra och intressant och är nog bara 4 ggr tror jag? Den slutade senare än den borde och eftersom jag inte hade någon mobiltelefon blev jag lite smått stressad, kunde ju inte meddela mig. När jag kom hem så var det en förväntansfull Elliott som satte på sig ytterkläderna meddetsamma. Vi åkte hem till mina föräldrar för att fira pappa som fyllde år! Det var Uffefamiljen, Olle, Annika och Rolf som var där och det var hur trevligt som helst! Det var mumsiga tilltugg, supergod middag och både crème brulée, pannacotta, gräddtårta och kladdkaka till efterrätt. Och sen ostar :-D. Bland annat en supergod tryffelost som jag åt hur mycket som helst av. 

Och igår var det jobb igen, jag började med att jobba hemifrån strax efter 07, Kvart i tio var vi hos öron-, näsa-, halsläkaren med Elliott. Vi fick en salva att ta i hans näsa på kvällarna. Den ska förhoppningsvis hjälpa mot hans harklingar osv. Och ena halsmandeln har krympt. Så det var ju jättebra! Den andra är jättestor men förhoppningsvis kan den krympa också med tiden. 

Jag körde Michael och Elliott till dagis och sen åkte Oscar och jag till jobbet. Det var väldigt så mycket saker det var att göra som inte var de saker jag hade planerat att göra. På lunchen var jag och tränade. Det är alltid trögt att ta sig dig men när man väl är där känns det bra! 

Åkte från jobbet kvart i sex och körde in om mina föräldrar. Där blev jag överraskad med namnsdagspresenter! En chokladask, en flaska glögg och en jättefin bukett blommor! Jätteglad blev jag!
Oerhört uppskattat! 
Och jag smakade glöggen på kvällen, så himla god! :-). 

Köpte med mig hamburgare på hemvägen. Det var två hungriga som väntade där hemma! Efter maten spelade Elliott och jag Olsson och Angry Birds-spelet innan vi gick och la oss. När Elliott somnat försökte Michael och jag planera lite inför flytten. Vad vi ska säga upp osv. Sen var det nannedags.

Inga kommentarer: