tisdag, november 12, 2013

Sjuklingen...

Igår var Elliott sjuk, med feber och ont i huvudet så Michael stannade hemma med honom. Jag gick och jobbade och på lunchen tränade jag och fick nya bra övningar. Jobbade till fem ungefär och sen åkte jag hem till min lilla sjukling. Han hade haft det bra hemma med Michael. Han mådde fortfarande dåligt och hade fortfarande feber när jag kom hem. Men han var vid gott mod och jag nattade honom. Vi läste saga och sen somnade han ganska snabbt. Jag satte mig att jobba efteråt och jobbade till 23.30 ungefär. Så det blev alldeles för sent i säng och jag kunde dessutom inte somna. Jag la mig och sov i Elliotts rum eftersom jag hostade rätt mycket.

I morse när jag vaknade så sov Oscar så fint bredvid mig, med huvudet på kudden och längs med hela mig :-). Jag somnade till och när jag klappade på honom nästa gång så var det inte Oscar som låg där längre utan Elliott, hehe. Han hade smugit sig in till mig när han vaknade. Gullunge. Men han var inte glad, för han hade jätteont i pannan och mådde inte bra :-(. Vi låg kvar en liten stund sen gick vi upp. Vi satte oss i vardagsrummet och då hostade han och sen fick han lite vatten och så mådde han illa och behövde kräkas. Då önskade jag att jag var en cool mamma som bara gick och hämtade en spann och tog hand om honom. Men istället ropade jag på Michael och sa att han fick komma och så tog Michael hand om det medan jag stängde in mig i sovrummet. Men bara i någon minut. Sen hade jag samlat ihop mig och gick ut igen och då var Elliott klar. Han ropade till mig "Mamma kom ska jag berätta något du blir glad för!". Så viskade han till mig "Mamma jag har inte ont någonstans längre". Gullunge!!! Han är vara världens finaste alltså! Jag älskar honom så mycket! Alltid.

Nåväl, han var lite varm och han såg väldigt hängig ut. Michael stannade hemma med honom på morgonkvisten och jag gick till jobbet efter att ha gått morgonrunda med Oscar. Jag var på jobbet strax efter åtta och var hur trött som helst. Somnade inte förrän vid 01.30 i natt och så upp halv sju. Torr i ögonen och ont i bihålorna.

Jobbade och det gick bra efter en treo... Hade telefonmöte på förmiddagen. Michael hade lämnat Elliott hos mina föräldrar på förmiddagen och på lunchen gick vi  till Akropolis. Jag var inte speciellt hungrig men det var gott ändå (souvlaki). Jobbade vidare och sen åkte vi till förskolan på utvecklingssamtal.
De hade inte så mycket att säga annat än att Elliott var glad och positiv och de ska försöka ge lite fler utmaningar till honom. Lite fler korsord och kluriga pussel.

Vi åkte hem till mina föräldrar och jag var lite orolig att Elliott skulle vara febrig och hängig. Men han var pigg och glad och hade ätit bra och ville ha pizza :-). Pappa och Michael körde och hämtade pizzor och de var jättegoda! Vi mumsade i oss och sen ville Elliott leka med mig. Det var en lek vi aldrig lekt förut. En fantasilek där jag var katt och Elliott hund och det var en hundfångare som vi skulle akta oss för. Det var en av Elliotts (fantasi-)kaniner som blivit hundfångare och som gömde sig lite här och lite där. Det byggdes fällor och så gömde vi oss. Den leken lekte vi jättelänge! Elliott levde sig verkligen in i det hela. När vi kom hem sa han att han ville leka den leken med mig igen en annan dag :-D. Gulligt!

Så himla snällt av mina föräldrar att passa honom hela dagen! Han älskar att vara där. Och så skönt att han verkade så mycket bättre! Ingen feber och inte ont i huvudet. Han har ont i halsen fortfarande säger han, men känner sig mycket bättre. Och han var glad!

Och idag sålde vi vårt hus (billigt) men inte med förlust. Det känns så himla skönt! Nu slipper vi oroa oss för dubbla hyror och vi slipper ha fler visningar. Skriver på kontraktet imorgon, sen är det. besiktning och där får man ju hoppas det går bra. Det borde det, det var ju inte länge sen vi besiktigade det. Så nu kan vi planera för och koncentrera oss på flytt och lägenheterna! Vi flyttar dock inte förrän efter jul, även om jag får tillgång till min lägenhet redan nu i december. Så konstigt det kommer att bli! Men skönt att vi bor så nära varandra och det ska bli spännande att bo i lägenhet och i kollektiv. Plus att det är lite roligt att få möblera och bestämma hur det ska se ut :-). Ovant och lite spännande och lite läskigt också. Tänk om jag kommer att känna mig alldeles ensam? Eller så gör jag inte det?

Nä, nu börjar klockan bli mycket. Så det är nog dags att nanna snart. Sov gott!

Och det är så tråkigt att jag inte har några bilder att blogga! Tar inga bilder alls ju… Ska ta tag i det där med ett nytt objektiv alltså… Så jag kan få lite bilder igen.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att huset är sålt. Och vad skönt för er att slippa oroa er mer. Grattis! Hoppas ni slapp gå ner för mycket i pris. Stackars Elliott som varit sjuk:-(. Vad bra att han är frisk nu! Kram från Becka

Kattalena sa...

Tack Becka! Elliott är frisk nu igen, så skönt! Och vi gick ner massor i pris. Men skönt att det är sålt och vi kan titta framåt nu :-). Bara besiktningen kvar, så först efter 2 december är det helt klart. Hoppas ni har haft det superbra på er semester!!! Kram!