onsdag, november 13, 2013

Med på jobbet

Idag var vi lite osäkra på om Elliott var bra nog för att gå på dagis, så vi tänkte att han fick följa med på jobbet istället. Om det inte skulle gå bra så skulle Michael åka hem. Men det gick kanonbra! Elliott älskar att vara på jobbet och han satt och spelade på iPaden och han löste korsord och sen satt han inne hos Åsa och Åsa och där vet jag inte riktigt vad han hittade på mer än att han spelade musik för dem, dansade och spelade Hayday :-D. Han fick hjälp med att lösa korsord av lite alla möjliga. Hehe. Han var med hela dagen, fast vi åkte hem lite tidigare, strax efter tre.
Vi var och skrev på kontraktet på förmiddagen också. Tyvärr är det inte helt bindande förrän den 2 december efter besiktningen. Dyr mäklare är det också… det hade ju varit OK om vi fått ett bra pris för huset, men nu känns det sådär. Skulle valt den gulliga mäklare som vi hade till vårt förra hus. Hon var dessutom bättre i pris :-). Fast nu ska jag inte klaga mer på det, hehe.

Efter jobbet så fikade vi här hemma. Michael jobbade. Elliott o jag löste korsord och spelade musik och hade det bra. Jag nattade honom och han somnade snabbt, han var mycket trött. Han har fortfarande ont i halsen men annars är det bra, säger han. Så i morgon blir det troligtvis dagis igen.

Nu ska jag försöka lägga mig i tid. Igår somnade jag hyfsat tidigt men så vaknade jag och kände mig pigg, tänkte att nu måste det vara morgon och så var hon bara lite över ett på natten… Så himla trist alltså! Sen kunde jag inte somna. Var vaken och vaken och vaken och till slut gav jag upp och läste i min bok och sen tittade jag på klockan och hon var över 04… Men somnade nog vid halv fem i alla fall, efter att ha gjort en avslappningsövning. Förstår inte varför jag ska vara så pigg på natten?
Oscar låg lite ivägen också, men tillslut fick han flytta på sig. Ett par gånger… hehe.

Jag står inte ut med att inte ha objektiv längre så nu har jag beställt ett billigt som jag hoppas kommer att funka! Som en tillfällig lösning. Så får jag köpa ett dyrare när jag sparat ihop lite pengar :-)

2 kommentarer:

Anne Grethe sa...

Så fint at dere har fått solgt huset,så slipper dere å ha flere visninger også.
Elliot er så flink, ikke mange på hans alder som løser kryssord. Håper han blir helt bra snart :)
Gleder meg til flere bilder. Særlig solnedganger ved broen, de er så vakre:)

Kattalena sa...

Tack för fina ord! Ja, det är jätteskönt att huset är sålt! Känns bra att slippa ha städat hela tiden :-D.
Elliott älskar verkligen korsord just nu, av alla de slag! Roligt för det är kul att lösa även för mig. Och han är frisk nu och full av energi!
Ja, jag hoppas nu att objektivet är bra så jag kan få in lite fler bilder i bloggen.