torsdag, oktober 03, 2013

Gardin till kuddar

I morse letade jag upp en gardin som jag köpt för länge sen men aldrig använt. Vet inte varför jag köpte en linnefärgad gardin? Var hade jag tänkt att ha den? Hur som helst så är den i kraftigt tyg och nästan precis samma färg som våra slitna kuddfordral. Så i kväll ska jag sy nya kuddfordral av gardinen. Så himla bra! I stort sett omöjligt att hitta färdigsydda fordral i stl 60x60 och i rätt färg. Så vilken tur att jag kom på att jag hade den här gardinen alltså. Så får vi hoppas att jag fortfarande kan sy :-).

Tyget och kuddfordralet ovanpå. Väldigt lika i färgen.
I övrigt är det väl inte världens bästa dag. Sovit dåligt och är trött o låg.
Tur att det är yoga ikväll, det brukar återge lite energi. Men det går i alla fall fint på jobbet, får undan massor. Så det känns ju bra. Längtar efter min lille sötskrutt som verkligen verkar gilla dagis för tillfället. Han är jätteglad när man lämnar och när man hämtar också.

Nästa vecka börjar min rehab på 20:e. Då blir det träning två gånger per vecka, vilket känns lite jobbigt. Men det är ju positivt egentligen och jag hoppas på att rygg och nacke blir lika bra som förra gången (för 8 år sen). Tiden flyger iväg. Jag har minsann jobbat på Playground i 14 år nu. Började i september 1999. Det är ju jättelänge! Och Åsa (som känns som att hon är hyfsat ny) har jobbat här i 10 år! Galet! Men kul! Är glad att jobba just här med mina duktiga och snälla arbetskamrater och med musik som är en så rolig och positiv produkt! 

Blev sen lunch, mikrade en "Indian tikka masala", förvånansvärt god. Och nu har jag nästan ätit upp så det är dags att ta tag i bokföringen igen. 

2 kommentarer:

åsa sa...

Ja, jag känner mig fortfarande ny! :-)

Avancerat att sy kuddfodral av gardiner! Men innovativt! Hoppas det blev bra! (Vilket jag inte tvivlar på att det blev... :-))

Kattalena sa...

Nu ska jag sy gardinerna så får vi se om det blir bra!